Sari la conținut

Ca-n filme - 30 noiembrie 2014

30 noiembrie 2014. Angelina Jolie s-a decis să renunţe la actorie şi să se concentreze pe cariera de regizor. Actriţa a declarat într-un interviu că niciodată nu i-a plăcut să fie în faţa camerei. Jolie se pregăteşte de lansarea celui de-al doilea lungmetraj regizat, "Unbroken". Însă ea l-a filmat deja şi pe al treilea, în care joacă alături de soţul ei, Brad Pitt.

V-a plăcut „Horrible Bosses" sau „Şefi de coşmar"? Dacă da, o să vă bucuraţi să aflaţi că o continuare rulează de vineri în cinematografele din România. Dar, la fel ca majoritatea continuărilor, această comedie pierde din elementul de inedit şi din umor. Eroii principali, interpretaţi de Jason Bateman, Jason Sudeikis şi Charlie Day, nu vor să mai aibă şefi vreodată. Însă în încercarea lor de a se lansa în afaceri pe cont propriu, cei trei sunt păcăliţi de un şmecher interpretat de Christoph Waltz.

Patru scurtmetraje, toate diferite, cu tot atâţia regizori, ajung împreună în cinema... în grup, cu titlul „Scurt pe 4: Istorii de inimă neagră"! Toate filmele au fost incluse în competiţia de scurtmetraj românesc de la TIFF.