Sari la conținut

Ca-n filme - 8 iunie 2014

8 iunie 2014. Zece zile de film, cultură şi spectacol pentru Cluj, zece zile de foc şi filmări pentru emisiunea „Ca-n filme”. De vinerea trecută ne-am mutat redacţia în inima ţării, pentru că voiam să luăm pulsul celui mai mare eveniment cinematografic de la noi: Festivalul Internaţional de Film Transilvania, ediţia a 13-a! Cine sunt marii câştigători anunţaţi aseară, la Gala de Închidere, dar şi cum a fost ediţia de anul acesta a festivalului iubit de cineaşti şi cinefili deopotrivă, vedeţi acum!

După ce ne culturalizăm cu TIFF-ul şi toate filmele excelente de acolo... salvăm lumea! Cum altfel decât cu ajutorul lui Tom Cruise, care de data aceasta are o parteneră frumoasă foc: Emily Blunt! Intrăm în culisele producţiei „Egde of Tomorrow” şi vedem prin câte au trecut Cruise şi Blunt ca să ofere spectatorilor o experienţă fantastică!

Dar să nu ne luăm prea în serios, pentru că nici personajele următorului film nu o fac! Vedeţi câteva motive pentru care ar trebui să vă faceţi urgent rezervare la producţia „A million ways to die in the West”.