Sari la conținut
News Alert

Cinema News (1) - 15 iunie 2014

15 iunie 2014. La începutul anului 2012, Piaţa Universităţii din Bucureşti a fost ocupată de... protestatari. Regizorul Vlad Petri a ieşit şi el în stradă, dar cu camera de filmat şi a surprins, la cald, evenimentele. Rezultatul este documentarul „Bucureşti, unde eşti?”, care după Festivalul de Film de la Rotterdam şi TIFF, ajunge în sfârşit, în cinematografele din România!

Star de cinema, personaj adorat de milioane de fani şi prinţesă! O parte din povestea lui Grace Kelly este pe marile ecrane în „Grace de Monaco”! Producţia, cu Nicole Kidman în rolul principal, a deschis Festivalul de la Cannes de anul acesta!

Iată un film pe care l-am aşteptat de foarte mult timp şi cu multă... poftă! „Chef” îi aduce din nou împreună pe Jon Favreau, Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson - de data aceasta NU într-un „Iron Man”, ci... într-o bucătărie! Cei trei şi-au reinventat carierele cu ajutorul francizei super-populare în toată lumea, dar asta nu înseamnă că nu se pot descurca excelent chiar şi fără studiourile Marvel!

Detectivii Schmidt şi Jenko se întorc pe marile ecrane în „22 Jump Street”, iar de această dată pleacă în misiune sub acoperire la... un colegiu. Personajele interpretate de Jonah Hill şi Channing Tatum trebuie să treacă drept studenţi de 19 ani!

Câte un film excelent în fiecare seară pentru braşoveni! Acesta a fost sloganul Caravanei Metropolis, care a poposit timp de şapte zile în oraşul de la poalele Tâmpei. De luni şi până astăzi, cinefilii au putut să se bucure de filme numai unul şi unul!