Sari la conținut

Concurs „Ca-n filme” - 15 iunie 2014

15 iunie 2014. Pe 18 iunie se lansează în format Blu-ray şi DVD filmul „Eroii Monumentelor”. Bazat pe povestea adevărată a celei mai mari vânatori de comori din istorie, „Eroii Monumentelor” oferă o interpretare remarcabilă din partea starurilor din distribuţie, printre care se numără George Clooney, Matt Damon, Bill Murray, John Goodman şi Cate Blanchett.

Când o echipă de eroi complet nepregătiţi este trimisă pe front în Cel de-al Doilea Război Mondial pentru a salva operele de artă din mâinile naziştilor, începe cursa contra cronometru pentru protejarea miilor de ani de cultură.

Acum a venit momentul să vă încercaţi norocul! Iar noi vă vom testa atenţia! Pentru a câştiga două DVD-uri cu filmul „Eroii Monumentelor”, oferite de emisiunea „Ca-n filme” şi Digi24, trebuie să intraţi pe pagina noastră de Facebook şi să ne răspundeţi printr-un comentariu la întrebarea: cum îl cheamă pe regizorul documentarului „Bucureşti, unde eşti?”. Vom desemna câştigătorii joi la prânz, prin tragere la sorţi, dar voi trebuie să ne trimiteţi răspunsurile voastre până marţi la ora 12:00! Succes!

Pe aceeași temă

Concurs Digi24&colon...

Mecanismul este simplu: tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunea Sănătatea în bucate, în fiecare weekend...