Sari la conținut

Concurs „Ca-n filme” - 28 octombrie 2013

Vreţi să râdeţi... mai mult? Odeon lansează pe 30 octombrie, pe DVD ediția needitată a filmului „The Internship”, cu scene spumoase pe care nu le-aţi văzut la cinema!

În această comedie de un umor nebun Vince Vaughn şi Owen Wilson încearcă împreună să îşi facă loc în lumea digitală! Încercând să-şi aducă pe linia de plutire carierele ajunse la final, Billy, interpretat de Vaughn, şi Nick, jucat de Wilson, doi agenţi de vânzări, reușesc să se înroleze într-un program de stagiatură la sediul Google, luptându-se pentru câteva posturi cu studenţi care, pe lângă cunoştinţele tehnice, au vârste de două ori mai mici şi sunt de două ori mai inteligenţi decât ei. Competiţia este extrem de amuzantă, căci Billy şi Nick încalcă toate regulile, într-o amuzantă încercare de a obţine posturile de vis pe care le căutau.

Pentru a câștiga acest DVD, trebuie să intrați pe pagina noastră de Facebook și să ne spuneți, într-un comentariu, încă trei filme pe care le-a mai regizat Shawn Levy, cineastul care a semnat regia pentru „The Internship”. Aşteptăm răspunsurile voastre până marţi la ora 12:00. Apoi fiţi cu ochii pe pagina de Facebook „Ca-n filme”, pentru că vom desemna câştigătorul joi la prânz. Succes!

Pe aceeași temă

Concurs Digi24&colon...

Mecanismul este simplu: tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi emisiunea Sănătatea în bucate, în fiecare weekend...