Sari la conținut

Digi Film - 15 iunie 2014

15 iunie 2014. La sfârșitul acestei săptămâni, Digi Film a programat printre multe alte filme și The Wolfman - sâmbătă de la ora 20:00, Hercules - duminică de la ora 20:00 și Red Lights - duminică de la 21:45.

The Wolfman
Când fratele său este atacat şi ucis de o creatură înfricoşătoare, Lawrence Talbot se întoarce pe moşia tatălui, unde frânturi de amintiri par să lege moartea mamei sale şi a fratelui său de un medalion cumpărat sau primit de la ţiganii din apropiere. Când Lawrence îi vizitează şi este atacat şi el de aceeaşi ciudată creatură, devine evident că morţile celor din jur şi atacurile misterioase au legătură cu familia sa. În tot acest timp, un inspector de la Scotland Yard încearcă să facă lumină. Nu-i rataţi pe Benicio del Toro, Anthony Hopkins şi Emily Blunt în Omul-lup sâmbăta, pe Digi Film de la ora 20:00.

Hercules
În Grecia antică, o regină poartă copilul lui Zeus, un prunc menit să îndepărteze tirania şi să readucă pacea printre muritori. Atunci când Hercule îşi află destinul, trebuie să aleagă între dragostea pe care i-o poartă lui Hebe, prinţesa care urmează să se căsătorească cu fratele său, şi sacrificiul de sine pentru a împlini profeţia. Plecat la război şi urmărit de dispreţul tatălui său, Hercule se va întoarce hotărât să facă dreptate. Duminică, de la ora 20:00, Hercule este în premieră pe micile ecrane din România.

Red Lights
Margaret Matheson este specialistă în deconspirarea fenomenelor paranormale înscenate pentru profit de diverși parapsihologi. Atunci când un medium celebru reapare în public după ani de absență în urma unor incidente ciudate, psihologul și asistentul său, Tom Buckey, se simt obligați să își măsoare puterile cu mult-mediatizatul Simon Silver. Între Buckley și Silver, confruntarea devine imediată și periculoasă. Cillian Murphy, Sigourney Weaver şi Robert de Niro au rolurile principale în Dincolo de întuneric, un thriller spectaculos, programat duminică pe Digi Film, de la 21:45.