Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 1 iunie 2014

1 iunie 2014. Digi Film a programat pentru sfâșitul acestei săptămâni NANNY MCPHEE RETURNS - sâmbătă, la ora 20:00, THE GREEN ZONE - duminică, la ora 20:00 și ESCAPE PLAN (THE TOMB) - duminică, la ora 22:00.

NANNY MCPHEE RETURNS
În timpul războiului, o femeie al cărei soţ este plecat pe front încearcă să îşi crească cei trei copii, plus doi verişori antipatici. Are un unchi lacom şi o proprietară senilă. Sosirea lui Nanny McPhee va face, încet-încet, ordine la fermă - iar bona cea urâtă îşi va da arama pe faţă pe măsură ce copiii învaţă cele cinci lecţii esenţiale. Care sunt acestea? Aflaţi sâmbăta! Maggie Gyllenhaal, Maggie Smith şi Rhys Ifans i se alătură Emmei Thompson în Nanny McPhee: Marea înfruntare, programat pe Digi Film la ora 20:00.

THE GREEN ZONE
După ce Statele Unite invadează Irakul sub pretextul anihilării armelor de distrugere în masă, un ofiţer american devine tot mai suspicios la adresa oficialilor de la Pentagon şi a existenţei acestor arme. În pline lupte pentru supravieţuire, în jurul lui Roy Miller se înmulţesc semnele de întrebare: o jurnalistă şi un agent CIA par să fie convinşi că armele de distrugere în masă sunt doar un pretext, dar cât de credibile sunt sursele şi dovezile acestora? Paul Greengrass semnează regia acestui thriller politic, cu Matt Damon în rolul principal. Zona verde e pe Digi Film duminica viitoare, la ora 20:00.

ESCAPE PLAN (THE TOMB)
Un expert în siguranţa închisorilor descoperă că, după ce a învăţat să învingă sistemele de siguranţă din cele mai avansate închisori de maximă securitate, cunoştinţele lui vor fi supuse testului suprem. El este acuzat, condamnat şi devine prizonier într-o închisoare pe care... urma să o testeze! Pentru a afla cine i-a înscenat infracţiunea şi l-a trimis în spatele gratiilor, el va trebui să evadeze şi să pornească într-o vendetă cu ajutorul unui coleg de celulă. Nu rataţi un super-film de acţiune, cu veteranii Sylvester Stallone şi Arnold Schwartzenegger! Testul suprem este pe Digi Film duminica viitoare, la ora 22:00.

Pe aceeași temă