Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (10-12 aprilie)

5 aprilie 2015. În weekendul următor, printre multe alte filme bune, la Digi Film puteți vedea THE SOLOIST - vineri de la 20:00, THE IMPOSSIBLE, sambătă de la ora 20:00 și BATTLESHIP - duminică de la 20:00.

THE SOLOIST
Vinerea viitoare, Digi Film vă propune un film emoţionant bazat pe o poveste reală. Robert Downey Jr. este Steve Lopez, un jurnalist care descoperă întâmplător povestea unui om al străzii cu un trecut incredibil. Nathaniel Ayers este un violonist pregătit la cea mai prestigioasă şcoală americană de arte, măcinat de o afecţiune psihică ce i-a distrus orice şansă de a avea o carieră şi o viaţă normale. Scriindu-şi articolul, cinicul reporter începe să se apropie de violonist. În vinerea mare, nu rataţi Solistul, de la ora 8 seara pe Digi Film.

THE IMPOSSIBLE
O familie aflată în Thailanda de Crăciun se cazează într-o vilă luxoasă pe plajă - doar pentru a se trezi, ceva mai târziu, în mijlocul dezastrului: un tsunami cumplit a distrus staţiunea, a despărţit membrii familiei şi a transformat locuitorii insulei în luptători pentru supravieţuire. Acum, mama şi fiul cel mare sunt nevoiţi să străbată zonele calamitate în căutarea tatălui şi celorlalţi doi copii. Naomi Watts, Ewan McGregor sunt protagonistii Paradisului spulberat, un film bazat pe o poveste adevărată, programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la ora 20.

BATTLESHIP
După ce un semnal trimis de oameni în spaţiu a fost în sfârşit receptat, urmarea este opusul a ceea ce sperau cercetătorii: flota internaţională aflată la exerciţii în Pacific e surprinsă de un atac conds de nave extraterestre cu capacităţi extraordinare. Pe mare, pe pământ şi în aer, armata invadatoare pare să pună stăpânire pe Pământ. Un comandant de navă impulsiv şi ajutoarele sale sunt cei care pot înclina balanţa şi salva soarta omenirii. Battleship: Invazia îi are Liam Neeson, Taylor Kitsch şi Rihanna în rolurile principale, în duminica Paştelui, de la 8 seara pe Digi Film.