Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii - 12 octombrie 2014

12 octombrie 2014. Digi Film a programat pentru weekend-ul 17-19 octombrie Flawless - sâmbătă de la 22:05, Fast Five - duminică la 20:00 și The Thomas Crown Affair - duminică de la 22:15.

Flawless
Singura femeie care ocupă o poziţie importantă la London Diamond Corporation e frustrată de comportamentul colegilor şi şefilor. Atunci când un om de serviciu îi sugerează că ar putea fura împreună câteva diamante din bancă, Laura ezită, dar în cele din urmă cade de acord. Planul dlui Hobbs nu e spectaculos, ci doar foarte ingenios - dar poate ceva să meargă 100% conform planului? În plus, dl Hobbs mai are şi câteva mici secrete… Michael Caine şi Demi Moore au prim-planul thrillerului Furtul perfect, programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 22:05.

Fast Five
Un fost poliţist şi un fost infractor devin parteneri pentru a da o ultimă lovitură care le va aduce bogăţia şi libertatea visate. Pentru asta, ei trebuie să scape definitiv de un mafiot aflat pe urmele lor. În afara lui, cei doi, alături de aliaţii lor, mai au de înfruntat un pericol: echipa unui agent federal care îi vânează de ceva vreme. Furios şi iute în viteza a 5-a, cu Vin Diesel, Paul Walker şi Dwayne Johnson, se vede pe Digi Film duminica viitoare la 20:00.

The Thomas Crown Affair
Un miliardar plictisit de afaceri şi relaţii se apucă să fure opera de artă. După o lovitură îndrăzneaţă, angajata unei companii de asigurări, însărcinată cu recuperarea picturii, începe să intre la bănuieli în ce îl priveşte. În acelaşi timp, însă, cei doi sunt atraşi unul de celălalt - iar jocul de-a şoarecele şi pisica poate deveni foarte periculos pentru ambii. Un excelent remake cu Pierce Brosnan şi Rene Russo în rolurile principale, Aventură în doi: Afacerea Thomas Crown este pe Digi Film duminica viitoare de la 22:15.