Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (13, 14 decembrie)

7 decembrie 2014. În acest weekend, Digi Film a programat printre altele TOWER HEIST - sâmbătă de la 20:00, SUPER 8 - sâmbătă de la 21:50 și NEED FOR SPEED duminică de la ora 20:00. 

TOWER HEIST
Josh, administratorul unui bloc din New York, îşi dă seama că a fost tras în piept de finanţistul căruia îi încredinţase gestionarea fondului de pensii pentru angajaţi. Zvonurile spun că Arthur Shaw, acum aflat în arest, a pus deoparte 20 de milioane de dolari pentru zile negre - şi Josh e convins că ştie unde se află banii. Împreună cu alte persoane pagubite , plus un specialist în jafuri calificate, Josh va conduce operaţiunea de recuperare a banilor. Jaf... la turnul mare, cu Eddie Murphy şi Ben Stiller în prim plan, este programat pe Digi Film sâmbătă de la 20:00.

SUPER 8
JJ Abrams, regizor si producător al unora dintre cele mai celebre seriale sau filme ale ultimelor decenii, se întoarce la acţiune si mister în Super 8, povestea retro a unui grup de prieteni care, în timp ce filmează pe peliculă de 8 mm, sunt martorii unui accident de tren. Curând după aceea, lucruri bizare încep să se petreacă în jur. Armata vânează o prezenţă misterioasă, orăşelul pare a fi ameninţat, dar copiii descoperă o metodă de a comunica cu creatura care a declanşat haosul în jur. Super 8 e programat pe Digi Film sâmbătă de la 21:50.

NEED FOR SPEED
Tobey Marshall este un as al maşinilor, de la construcţie până la şofat. După ce petrece doi ani în închisoare pentru o crimă comisă de un fost partener de afaceri, Tobey revine în circuit. Înarmat cu cea mai rapidă maşină, intră în cursele de stradă în căutarea succesului şi a banilor. Dar motivaţia lui principală rămâne răzbunarea: pentru asta va încălca termenii eliberării condiţionate, iar poliţia va porni pe urmele lui. Need for Speed: Începuturi îl are în rolul principal pe Aaron Paul şi e programat pe Digi Film duminică de la ora 20:00.