Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (13, 14 iunie)

7 iunie 2015. Weekend-ul următor, la Digi Film puteți vedea, printre multe alte filme bune și A Thousand Words - sâmbătă de la ora 20:00, November Man - duminică de la 20:00 și Paycheck - duminică de la 21:50.

A Thousand Words
După ce încheie un târg mincinos cu un guru, un bărbat cu gura cam mare descoperă un copac neobişnuit care a crescut în curtea sa. Problema este că, la fiecare cuvânt pe care îl rosteşte Jack McCall, copacul pierde o frunză. Hotărât să nu mai vorbească pentru a salva copacul, Jack riscă acumsă îşi piardă prietenii, slujba şi familia. Eddie Murphy revine în plină formă pe Digi Film în O mie de cuvinte, o comedie cu suflet programată sâmbăta viitoare de la ora 20.

November Man
Trimis în Rusia pentru a proteja o femeie care deţine informaţii critice despre un candidat la preşedinţie, Devereaux, fost agent CIA, descoperă că a aterizat fără să vrea în mijocul unei conspiraţii care îl vizează şi pe el personal. Cu cât se apropie mai tare de adevăr, cu atât mai important e să afle cine e în spatele jocurilor periculoase - şi cu atât e mai clar că vinovatul operează dinăuntrul CIA. Pierce Brosnan are rolul principal în Nume de cod: Spionul de noiembrie, programat pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

Paycheck
Într-un viitor nu foarte îndepărtat, un inginer creează produse secrete pentru diverse companii, apoi permite companiilor respective să îi şteargă memoria pentru a păstra secretul. La un moment dat, însă, Michael este arestat de FBI pentru infracţiuni de care nu îşi aminteşte. Încercând să îşi recupereze trecutul, el descoperă că e vânat de foştii săi angajatori. Cecul sau viaţa, cu Ben Affleck în rolul principal, în regia lui John Woo şi bazat pe povestirea lui Philip K. Dick, se vede pe Digi Film duminica viitoare, de la 21:50.

Pe aceeași temă