Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (13-15 martie)

8 martie 2015. În weekend-ul următor, printre alte multe filme programate la Digi Film, puteți vedea WANDERLUST - vineri de la ora 20:00, HANCOCK - duminică de la 20:00 și SAVAGES - duminică de la 21:35.

WANDERLUST
Documentarul Lindei despre pinguini nu va mai fi finanţat; în loc să fie promovat, George se trezeşte şomer. Familiei Gergenblatt nu-i merge deloc bine, aşa că trebuie să abandoneze New York-ul şi să se mute undeva mai ieftin. Locul găsit, Elysium, pare ieftin şi convenabil, dar se dovedeşte a nu fi tocmai convenţional: e o comunitate în care regula pare să fie… că nu există reguli. Jennifer Aniston şi Paul Rudd sunt cap de afiş în comedia Cu lumea-n cap, care se poate vedea pe Digi Film vinerea viitoare de la ora 20.

HANCOCK 
Alcoolic, apăsat de probleme existenţiale şi depăşit de situaţie, super-eroul Hancock a ajuns de râsul lumii. Pe cât bine face, pe atâtea stricăciuni provoacă - până ce salvează viaţa lui Ray, un expert în relaţii publice care, drept răsplată, promite că îi va spăla imaginea. Chiar dacă Hancock şi-ar dori să reintre pe calea cea dreaptă, soţia lui Ray ascunde nişte secrete care periclitează căsnicia sa şi prietenia lor cu supereroul. Will Smith şi Charlize Theron au rolurile principale în Hancock, de văzut pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

SAVAGES
Chon şi Ben au împreună o afacere cu marijuana care merge fără probleme. Tot împreună au şi o iubită, Ophelia, într-o relaţie neconvenţională care merge şi ea fără probleme. Atunci când un cartel mexican al drogurilor decide să preia afacerea lor, cei doi se opun; dar, atunci când Ophelia e răpită pentru a le forţa mâna, Chon şi Ben sunt nevoiţi să schimbe abordarea şi să recurgă la un agent guvernamental corupt pentru a câştiga lupta. Brutele e cel mai nou film semnat de Oliver Stone, şi e programat pe Digi Film duminica viitoare de la 21:35.