Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii - 13 aprilie 2014

13 iulie 2014. Pentru weekend-ul 18-20 iulie, Digi Film a programat printre alte filme bune și Spitalul de nebuni (IT'S KIND OF A FUNNY STORY) - sâmbată de la 20:00, Atlasul norilor (Cloud Atlas) - duminică, de la 20:00 și Ultima razie (End of Watch) - duminică de la ora 23:00.

Spitalul de nebuni (IT'S KIND OF A FUNNY STORY)
Un elev de liceu îşi da seama ca are nevoie de ajutor. Prea multa presiune la şcoala şi acasa, dar şi faptul că este îndragostit de prietena unui prieten, sunt cateva motive care-l fac să se gandeasca la sinucidere. Decis sa mearga la secţia de psihiatrie pentru o consulta?ie, Craig se trezeşte ca va trebui sa fie internat pentru o saptamâna în secţia de adulţi. Aici nu pare sa se întâmple nimic notabil: urmeaza programul de terapie şi îşi face câţiva prieteni - dar lucruri aparent minore se dovedesc importante. O comedie dulce-amara cu Zach Galifianakis, Keir Gilchrist şi Lauren Graham, "Spitalul de nebuni" este programat pe Digi Film sâmbata viitoare de la 20:00.

Atlasul norilor (Cloud Atlas)
Duminica viitoare, Digi Film va invita la "Atlasul norilor", adaptarea fraţilor Wachowski dupa romanul de succes cu acelaşi nume. Filmul spune povestea unei lumi în care trecutul, prezentul şi viitorul se leaga în moduri insesizabile, dar esenţiale. O traversare a Pacificului se leaga de povestea unui trib într-un viitor post-apocaliptic, la fel cum povestea de dragoste a unui compozitor se leaga de o societate a clonelor de peste sute de ani. Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving sunt doar câţiva dintre actorii care joaca în aceasta drama de neratat. „Clous Atlas" este programat duminica viitoare, de la 20:00.

Ultima razie (End of Watch)
Brian şi Mike sunt poliţişti care patruleaza strazile celei mai rau-famate parţi din Los Angeles, unde hispanicii şi negrii sunt în razboi permanent. Soţia lui Mike aşteapta un copil, în vreme ce Brian nici macar nu şi-a gasit perechea. Dupa câteva arestari importante, cei doi devin ţinte ale unui cartel mexican şi trebuie sa supravieţuiasca printre problemele personale, tensiunile de la secţie şi vânatoarea nemiloasa de pe strazi. Jake Gyllenhaal şi Michael Pena au rolurile principale în thriller-ul "Ultima razie", programat de Digi Film duminica viitoare de la ora 23:00.