Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (16, 17 mai)

10 mai 2015. În weekend-ul următor, la Digi Film puteți vedea: The Peacemaker - sâmbătă de la 21:55, Hancock - duminică de la 20:00 și Miami Vice - duminică de la 21:30.

The Peacemaker
Un bosniac marcat de drama uciderii soţiei şi fiicei sale în Sarajevo plănuieşte să declanşeze un dispozitiv nuclear în clădirea ONU din New York. O specialistă în arme nucleare şi un colonel din armata americană trebuie să împiedice dezastrul, cu mijloace mai mult sau mai puţin convenţionale. Reţeta este clasică, însă funcţionează excellent în acest thriller deja classic, cu Nicole Kidman, George Clooney şi Marcel Iureş în rolurile principale. Pacificatorul se poate vedea sâmbăta viitoare pe Digi Film, de la 21:55.

Hancock
Alcoolic, apăsat de probleme existenţiale şi depăşit de situaţie, super-eroul Hancock a ajuns de râsul lumii. Pe cât bine face, pe atâtea stricăciuni provoacă - până ce salvează viaţa lui Ray, un expert în relaţii publice care, drept răsplată, promite că îi va spăla imaginea. Chiar dacă Hancock şi-ar dori să reintre pe calea cea dreaptă, soţia lui Ray ascunde nişte secrete care periclitează căsnicia sa şi prietenia lor cu supereroul. Will Smith, Charlize Theron şi Jason Bateman au rolul principal în Hancock, duminica viitoare de la 8 seara, pe Digi Film.

Miami Vice
Cu Miami Vice, regizorul Michael Mann a riscat pentru a adapta unul dintre cele mai iubite seriale ale anilor '80. În ciuda aparentei nepotriviri, irlandezul Colin Farrell în rolul blondului Don Johnson şi Jamie Foxx în rolul consacrat de Philip Michael Thomas sunt un cuplu de poliţişti cât se poate de solid şi fermecător. Primul afemeiat şi gata să se arunce cu capul înainte, celălalt familist şi reticent, ambii sunt de partea legii fără să respecte, de fapt, litera ei. Miami Vice este programat pe Digi Film duminica viitoare de la 21:30.