Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (19-21 iunie)

14 iunie 2015. Weekend-ul următor puteți vedea la Digi Film, printre alte filme bune, Magic in the Moonlight - vineri de la 20:00, The Longest Week - sâmbătă de la ora 20:00 și Green Zone - duminică de la 20:00.

Magic in the Moonlight
Digi Film vă invită la "Magie în lumina lunii", o comedie dulce-amară marca Woody Allen. Stanley este cunoscut ca "vânător de vrăjitoare": El demască escrocii care pretind că au calităţi paranormale. Sophie tocmai cu asta îşi câştigă existenţa. Dar ce se întâmplă atunci când cinicul Stanley, la solicitarea unor cunoscuţi, o întâlneşte şi începe să o investigheze pe visătoarea Sophie? E posibil ca Sophie să fie cu adevărat clarvăzătoare? Colin Firth şi Emma Stone au rolurile principale, vinerea viitoare de la 8 seara, pe Digi Film.

The Longest Week
Conrad Valmont este bogat, fără probleme, leneş, plin de succes în viaţa personală, întreţinut de părinţi si duce o viaţă de lux. Lucrurile se schimbă atunci când ai sai divorţează şi nu mai vor să plătească pentru plăcerile fiului. Dintr-o dată, Conrad se trezeşte sărac şi fără adăpost - şi, în plus, îndrăgostit de iubita celui mai bun prieten. "O săptămână de pomină", cu Jason Bateman, Olivia Wilde şi Billy Zane, este pe Digi Film sâmbăta viitoare, de la ora 20.

Green Zone
După ce Statele Unite invadează Irakul sub pretextul anihilării armelor de distrugere în masă, un ofiţer american devine tot mai suspicios la adresa oficialilor de la Pentagon. În jurul lui Roy Miller se înmulţesc semnele de întrebare: o jurnalistă şi un agent CIA par să fie convinşi că armele de distrugere în masă sunt doar un pretext, dar cât de credibile sunt sursele şi dovezile acestora? Matt Damon are rolul principal în "Zona verde", în regia lui Paul Greengrass, duminica viitoare pe Digi Film, de la 8 seara.

Pe aceeași temă