Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (19-22 martie)

15 martie 2015. În această săptămână puteți vedea la Digi Film, printre alte filme bune, Mulholland Drive - joi de la ora 21:40, Hitch - sâmbătă, de la ora 20:00 și ANGELS & DEMONS - duminică de la 20:00.

Mulholland Drive
După un accident de maşină pe Mulholland Drive, o femeie îşi pierde memoria şi intră, pierdută, într-un apartament străin. O tânără actriţă ajunge la Hollywood cu visul de a deveni star. Cine este femeia amnezică, ce legătură există între ea şi tânăra actriţă blondă şi ce legătură au ele cu regizorul Adam Kesher, o misterioasă cutie albastră şi un asasin plătit? "Mulholland Drive", capodopera lui David Lynch, cu Naomi Watts în rolul principal, este programat pe Digi Film joia viitoare de la ora 21:40.

Hitch
Alex Hitchens este specialist în relaţii de dragoste: poate să ia orice pretendent aparent lipsit de şanse şi să îl transforme într-un partener perfect. Momentan, clientul lui principal este Albert, un contabil grăsuţ care aspiră la dragostea clientei sale, Allegra, o tânără frumoasă, celebră şi bogată. Sara este reporter la un tabloid din New York. Şi ea, şi Hitch au alte priorităţi în viaţă, dar, atunci când drumurile lor se intersectează, chimia dintre ei este palpabilă; dar interesele profesionale ameninţă potenţiala relaţie. Will Smith îl interpretează pe "Hitch - Consilier în amor", sâmbăta viitoare pe Digi Film, de la ora 20.

ANGELS & DEMONS
După asasinarea unui fizician, călugăr catolic care lucra în proiectul European CERN, expertul în simboluri Robert Langdon şi omul de ştiinţă Vittoria Vetra pornesc în căutarea vinovaţilor. Ei găsesc indicii privitoare la o frăţie secretă, Illuminati, care are legături suspecte cu Vaticanul. Patru cardinali sunt ucişi în chinuri, în timp ce anchetatorii caută originile conspiraţiei şi descoperă o armă secretă care ar putea duce la moartea a milioane de oameni. Tom Hanks, Ewan McGregor şi Stellan Skarsgard ţin capul de afiş în "Îngeri şi demoni", programat pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.