Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (2, 3 mai)

26 aprilie 2015. În weekend-ul următor, pe lângă multe alte filme bune, pe Digi Film puteți vedea Hitch - sâmbătă de la ora 20:00, The Expendables 3 - duminică de la 20:00 și Inglourious Basterds - duminică de la ora 22:10.

Hitch

Alex Hitchens este specialist în relaţii de dragoste: poate să ia orice pretendent aparent lipsit de şanse şi să îl transforme într-un partener perfect. Momentan, clientul lui principal este Albert, un contabil grăsuţ care aspiră la iubirea clientei sale Allegra, o tânără frumoasă, celebră şi bogată. Sara este reporter la un tabloid din New York. Şi ea, şi Hitch au alte priorităţi în viaţă, dar, atunci când drumurile lor se intersectează, chimia dintre ei se poate vedea cu ochiul liber. Will Smith, Eva Mendes, Kevin James au capul de afiş în Hitch - Consilier în amor, sâmbăta viitoare de la ora 20, pe Digi Film.

The Expendables 3

Eroii de sacrificiu se confruntă cu unul dintre vechii fondatori ai grupului, Conrad Stonebanks. Crezut mort, el a devenit între timp un influent negustor de armament şi are o acum misiune clară: să-i elimine pe Eroii de sacrificiu. Barney decide să recruteze noi membri, mai tineri şi mai tehnici, care să aducă la zi metodele clasice de luptă. Eroi de sacrificiu 3, cu Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Nicolas Cage si Sylvester Stallone, este pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

Inglourious Basterds

În Franța celui de-al Doilea Război Mondial, colonelul nazist Hans Landa ucide o familie de evrei. Singura scăpată, Shoshanna, își plănuiește răzbunarea câțiva ani mai târziu, când, devenită proprietara unui cinematograf, are șansa de a găzdui premiera unui film la care vor fi prezenți cei mai importanți oameni al Reich-ului, cu Hitler în frunte. Evenimentul organizat de ea atrage atenția unui commando de soldați americani care au și ei propriile lor planuri de răzbunare. Iar seara premierei va rescrie istoria. Ticăloşi fără glorie, în regia lui Quentin Tarantino şi cu o distribuţie stelară, este de neratat pe Digi Film duminica vitoare de la 22:10.