Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 20 aprilie 2014

20 aprilie 2014. Pentru finalul săptămânii, printre alte filme bune, puteți vedea CONTRACT KILLER - vineri, la 21:55, NOW YOU SEE ME - sâmbătă, de la 20:00 și PARANOIA duminică de la 20:00. 

CONTRACT KILLER
Vineri seara, ambalaţi motoarele cu un film de acţiune care are două atuuri majore: o doză serioasă de umor şi o doză serioasă de Jet Li. După uciderea unui cap mafiot, familia acestuia oferă o recompensă de 100 de milioane de dolari pentru uciderea asasinului. Premiul cel mare îl tentează și pe Fu, un asasin plătit care n-o duce prea bine și nici nu pare potrivit pentru această meserie. Cu ajutorul unui prieten mai descurcăreţ, Fu trebuie să găsească adevăratul ucigaş şi să se apere de cei care cred că asasinul este chiar prietenul său. "Regele asasinilor" este difuzat vineri, la 21:55 pe Digi Film.

NOW YOU SEE ME
Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Woody Harrelson şi Melanie Laurent sunt capetele de afiş ale unui film de neratat. Patru magicieni, aduşi laolaltă de un necunoscut care refuză să se arate, devin celebri pe scena din Las Vegas. Atunci când un spectacol de-al lor culminează cu un jaf real, un agent FBI şi o agentă Interpol se aliază pentru a descoperi modul în care au operat cei patru. Singurul care ar putea ajuta este Thaddeus Bradley, un fost magician care acum se ocupă cu demascarea numerelor de magie ale altora. Dar misterul persistă: cine se află în spatele acestui plan strălucit? "Jaful perfect" este pe Digi Film sâmbătă, de la 20:00.

PARANOIA
Duminică seara, pe Digi Film aveţi un thriller spectaculos şi tensionat. Un tânăr ambiţios face câteva compromisuri pentru a-şi salva cariera într-o importantă companie IT. Cu cât mai multe compromisuri face, cu atât mai uşor îi va fi să ajungă la stilul de viaţă visat. Pe parcurs, însă, îşi dă seama că e captiv în jocurile periculoase ale unor miliardari fără scrupule, care sunt pregătiţi să sacrifice cariere şi chiar vieţi în lupta dintre ei. În rolurile celor doi veterani ai industriei, Harrison Ford şi Gary Oldman sunt în formă, iar Liam Hensworth le ţine piept cu brio în "Paranoia", duminică de la 20:00 pe Digi Film.