Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 20 octombrie 2013

Digi Film a pregătit pentru această săptămână THE TRUMAN SHOW - sâmbătă de la ora 20:00, FUNNY PEOPLE - vineri de la ora 20:00 și TRANSFORMERS - duminică de la 20:00

THE TRUMAN SHOW

Sâmbătă, la ora 20, Jim Carrey dovedeşte încă o dată că este un actor complex, în deja celebrul Truman Show, un film cu multe niveluri de interpretare. Truman Burbank este, încă de când s-a născut, starul celui mai popular reality show din istoria televiziunii. Nici un minut din viața lui nu trece fără ca o cameră de luat vederi să difuzeze ce i se întâmplă. Singura problemă este că Truman nu știe că viața lui se desfășoară pe un platou de filmări, și că tot ce vede în jur este un decor creat pentru aces unic scop. Atunci când realitatea începe să se întrevadă dincolo de iluzie, Truman are de ales: să se supună acestei ficțiuni, să o ignore - sau să încerce să se elibereze. Nu rataţi The Truman Show pe Digi Film, sâmbătă de la ora 20:00.

FUNNY PEOPLE

Vineri seara sunteţi invitaţi la o comedie dulce-amară marca Judd Apatow, cu Adam Sandler, Jason Schwartzman, Jonah Hill şi Seth Rogen în rolurile principale. George, un comedian de succes care nu are o viață personală prea amuzantă, descoperă că suferă de o afecțiune rară a sângelui și că mai are cel mult un an de trăit. Atunci când la clubul cu care George are contract apare Ira, un comic nou talentat și spontan, George decide să îl ia sub oblăduirea lui, transformându-l în asistent personal, comic în pregătire și, nu în ultimul rând, prieten de nădejde. Tipi simpatici este pe Digi Film vineri de la ora 20:00.


TRANSFORMERS

Duminică seara, nu trebuie să pierdeţi primul film din franciza Transformers, în regia maestrului peliculelor de acţiune Michael Bay, cu Shia LaBeouf, Megan Fox şi Josh Duhamel în rolurile principale. Cu sute de ani în urmă, pe planeta Cybertron a avut loc un război crunt între armata lui Optimus Prime și cea a lui Megatron. Miza era un talisman care conferă puteri nelimitate posesorului. Atunci când armata de autoboți părăsește planeta cu acest talisman, Megatron pornește în căutarea lor, iar războiul dintre cele două forțe se mută pe Pământ, unde, cu mulți ani mai târziu, un puști inocent devine cheia acestei lupte. Transformers este difuzat pe Digi Film duminică la ora 20:00.

Pe aceeași temă