Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (21-22 feb.)

15 februarie 2015. La sfârșitul săptămânii Digi Film a programat Duplicity - sâmbătă, de la ora 20:00, The Avengers - duminică, ora 20:00 dar și transmisia în direct a Premiilor Oscar, luni de la ora 2:00 dimineața.

Duplicity
După ce renunță la serviciile secrete oficiale, doi spioni - unul britanic, altul american - se apucă de spionaj industrial. Întâmplător, cei doi lucrează pentru două companii rivale, iar una dintre ele va lansa în curând un produs revoluționar. Cei doi plănuiesc un furt care să îi îmbogățească, dar pentru asta ar trebui ca fiecare să aibă încredere în celălalt. O relaţie sentimentală, dincolo de cea de afaceri, complică lucrurile. Sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, Digi Film vă propune Duplicitate, un thriller de modă veche cu Juia Roberts şi Clive Owen în rolurile principale.

THE AVENGERS
Directorul S.H.I.E.L.D decide să îi activeze pe cei mai puternici supereroi pentru a-l împiedica pe Loki, fratele lui Thor, să cucerească Pământul. Iron Man, Hulk, Thor, Văduva Neagră, Captain America şi Hawkeye au păreri diferite despre cum trebuie dusă lupta - şi despre tactica lui Nick Fury de a folosi Tesseract-ul ca sursă de energie pentru arme neconvenţionale. În plus, prin gaura de vierme deschisă în New York, o armată de extratereştri începe să invadeze omenirea. Răzbunătorii vin pe Digi Film duminica viitoare, de la opt seara.

Premiile Oscar
Tot duminica viitoare, târziu în noapte, recomandăm să vă faceţi o cafea şi să vă aşezaţi comod pentru un super-spectacol. Anul acesta, Digi Film şi Digi24 iau Oscarurile acasă! De la ora 2 noaptea, nu rataţi sosirea pe covorul roşu a celor mai în vogă staruri hollywoodiene - iar de la 3:30 începe festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film. Anul acesta, filmele nominalizate şi actorii aflaţi în cursă sunt atât de aproape ca valoare, încât nimeni nu îndrăzneşte să se pronunţe prea apăsat. Nu rataţi, aşadar, o noapte de spectacol şi surprize, duminica viitoare pe Digi Film şi Digi24!