Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 22 iunie 2014

22 iunie 2014. La finalul săptămânii, Digi Film a programat, printre altele, ROBIN HOOD - vineri de la ora 20:00, DIANA - sâmbătă, de la ora 20:00 și RIDDICK - duminică, de la ora 20:00.

ROBIN HOOD
Vineri seara, pe Digi Film, Ridley Scott aduce laolaltă un cast extraordinar: Russell Crowe, Cate Blanchett, Mark Strong şi multe alţi actori de renume de la Hollywood, într-o adaptare a poveştii lui "Robin Hood". Filmul, care se desfăşoară înainte de aventurile din pădurea Sherwood, spune legenda unui arcaş care înţelege că cei săraci nu sunt obligaţi la supunere necondiţionată în faţa celor puternici. Declarat proscris de către regele John, Robin Hood nu are altă cale de supravieţuire decât lupta. Nu rataţi un Robin Hood războinic, tensionat şi fermecător, vineri de la ora 20:00, pe Digi Film.

DIANA
Una dintre cele mai cunoscute drame ale ultimelor decenii, moartea într-un accident de maşină a prinţesei Diana, a adus în prim-plan ultimii săi ani de viaţă, după despărţirea de prinţul Charles. Încercând să împace soţul de care s-a despărţit, pretenţiile Casei Regale, prezenţa mediatică, aşteptările publice şi viaţa intimă, Diana începe o relaţie deloc simplă cu un chirurg pakistanez. În rolul prinţesei inimilor este Naomi Watts, o britano-australiancă ce nu mai are nevoie de alte prezentări. "Diana" e programat în premieră pe micile ecrane sâmbătă, de la ora 20:00 pe Digi Film.

RIDDICK
Abandonat pe o planetă aparent pustie, Riddick descoperă că e înconjurat de creaturi ucigaşe, care ies la vânătoare doar în anumite condiţii. Singura sa şansă este să fie recuperat de mercenari - dar, atunci când aceştia aterizează, nu e clar dacă Riddick va fi salvat sau ucis. El este trofeul pentru care se vor lupta căpitanii celor două nave care au aterizat- În plus, creaturile ucigaşe ameninţă să iasă iar la vânătoare. Duminica viitoare, Vin Diesel are din nou rolul principal în „Riddick", cel mai recent film din celebra serie, în premieră pe micile ecrane de la ora 20:00, pe Digi Film.