Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (23, 24 mai)

17 mai 2015. În weekend-ul următor, la Digi Film puteți vedea About a Boy - sâmbătă de la 20:00, Get the Gringo - sâmbătă la 21:40 și Thor: The Dark World - duminică la 20:00.

About a Boy
Marcus este un băieţel ciudat, care vorbeşte singur şi nu prea are prieteni de vârsta lui. Principala lui preocupare e să o înveselească pe Fiona, mama lui depresivă. Pe de altă parte, Will Freeman este un bărbat deja nu foarte tânăr, care e convins că mamele singure sint cea mai simplă metodă de a se distra fără complicaţii. Atunci când Will o cunoaşte pe Fiona, nu îşi imaginează că Marcus vine şi el "la pachet". Totul despre băieţi este deja un clasic contemporan, de neratat sâmbăta viitoare pe Digi Film începând cu ora 20:00.

Get the Gringo
Un criminal cinic şi trecut de prima tinereţe (Mel Gibson) este capturat de autorităţile mexicane şi trimis într-o închisoare în care gardienii sunt corupţi, iar deţinuţii sunt periculoşi şi scăpaţi din frâu. Pentru a supravieţui, Driver trebuie să se impună prin violenţă. Dar furtul şi bătăile nu ajung: cineva trebuie să îl îndrume pe Driver prin structura coruptă a închisorii - iar acel cineva este un băieţel de 10 ani. Vacanţă după gratii reprezintă o revenire de formă pentru veteranulMel Gibson, şi se vede pe Digi Film sâmbăta viitoare la 21:40.

Thor: The Dark World
Thor încearcă din răsputeri să aducă pacea în cele Nouă Regate, în vreme ce Jane, care îl aşteaptă credincioasă, descoperă o gaură de vierme şi dispare înăuntrul ei. În Asgard, Thor este împiedicat de Odin să se întoarcă pe Pământ, dar îi încalcă dorinţa şi pleacă în căutarea lui Jane. Reuniţi, cei doi vor lupta pentru salvarea planetei, împotriva unei rase puternice condusă de răzbunătorul Malekith. Thor: Întunericul îi are pe Chris Hemsworth, Natalie Portman şi Tom Hiddleston în rolurile principale, şi este programat pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.