Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (24-25 ianuarie)

18 ianuarie 2015. Digi Film a programat, alături de multe alte filme, pentru weekend-ul ce vine, NEED FOR SPEED - sâmbătă, de la 21:35, THE AMAZING SPIDER-MAN - duminică de la 20:00 și duminică de la 22:15.

NEED FOR SPEED
Tobey Marshall este un as al maşinilor, de la construcţie până la şofat. După ce petrece doi ani în închisoare pentru o crimă comisă de un fost partener de afaceri, Tobey revine în circuit. Înarmat cu cea mai rapidă maşină, intră în cursele de stradă în căutarea succesului şi a banilor. Dar motivaţia lui principală rămâne răzbunarea: pentru asta va încălca termenii eliberării condiţionate, iar poliţia va porni pe urmele lui. Need for Speed: Începuturi, cu Aaron Paul în rolul principal, este programat pe Digi Film sâmbăta viitoare, de la 21:35.

THE AMAZING SPIDER-MAN
Adolescentul Peter Parker încearcă să îşi găsească drumul în viaţă şi în dragoste. El încearcă să desluşească misterul dispariţiei părinţilor săi - iar încercarea îl duce la laboratorul unui medic, fost coleg al tatălui său. Medicul are un alter-ego care va deveni duşmanul de moarte al lui Peter, şi care îl va determina pe acesta să devina Spider-Man. Uimitorul Om-Păianjen ii are în rolurile principale pe Andrew Garfield - Emma Stone, un cuplu si in viata reala, Spiderman este pe Digi Film duminica viitoare de la 20:00.

DJANGO UNCHAINED
King Schultz, fost dentist, actualmente vânător de comori, are un plan simplu: îl răscumpără pe Django, un sclav promiţător, şi îl antrenează pentru a deveni ţintaş şi luptător în slujba lui. Doar că Django are şi el un plan: încet-încet, îl poartă pe Schultz către plantaţia lui Calvin Candie, unde soţia lui Django este prizoniera unui stăpân nemilos. Drumul până acolo e însângerat - dar nu se compară cu ce-i aşteaptă pe plantaţie. Django dezlănţuit, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, este de neratat duminica viitoare de la 22:15, pe Digi Film.