Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (25, 26 aprilie)

19 aprilie 2015. La sfârșitul acestei săptămâni pe Digi Film puteți vedea KING KONG - sâmbătă, de la ora 20:00, THIS IS 40 - sâmbătă de la 23:10 și Brick Mansions - duminică, de la 20:00.

KING KONG
Producătorul unui film are nevoie de locul perfect şi de actriţa perfectă. Pe cea din urma o descoperă în persoana ingenuei Ann Darrow; locaţia va fi Skull Island, o insulă misterioasă. Ajuns acolo cu întreaga echipă de filmare, Carl Denham va descoperi de ce insula e nelocuită: o gorilă uriaşă şi alte creaturi ciudate sunt stăpâne. Curând, actriţa va fi răpită şi planurile echipei de filmare se vor schimba dramatic. Sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, nu rataţi King Kong, un film clasic în regia lui Peter Jackson, cu Naomi Watts, Jack Black şi Adrien Brody în rolurile principale.

THIS IS 40
Pete şi Debbie se pregătesc să sărbătorească 40 de ani de viaţă. Căsnicia lor, intrată în rutină, nu merge tocmai perfect.
În plus, Debbie refuză să accepte că îmbătrâneşte, iar Pete refuză să discute cu Debbie problemele personale şi de job care îl afectează. E clar, deci, că petrecerea nu va fi un succes. Judd Apatow se află în spatele acestei comedii dulci-amare. Aşa-i la 40 de ani este programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 23:10.

Brick Mansions
Damien Collier este poliţist sub acoperire în căutarea unui şef mafiot, Tremaine, cu care are şi o răfuială personală. Pentru a-l doborî pe Tremaine, Collier are nevoie de ajutorul lui Lino, un mic infractor care cunoaşte cartierul ca-n palmă - şi care are şi el ceva de împărţit cu şeful mafiot. Collier şi Lino vor trebui să lucreze împreună cu metode neconvenţionale pentru a aduce ordinea în zona de pericol. Duminica viitoare, de la 8 seara, nu rataţi Zona de pericol, unul dintre ultimele roluri ale lui Paul Walker, într-un remake spectaculos marca Luc Besson.