Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (27, 28 decembrie)

21 decembrie 2014. La Digi Film puteți vedea în weekend-ul următor, pe lângă multe alte filme bune și POMPEII - sâmbătă de la 21:45, PREMIUM RUSH - duminică de la 20:00 și VANILLA SKY - duminică de la 21:35.

POMPEII
La poalele Vezuviului, în anul 79 e.n., oraşul Pompei este în plină efervescenţă. Un sclav devenit gladiator luptă împotriva Romei, cu ajutorul prietenului său Atticus, şi în acelaşi timp se luptă să o salveze pe frumoasa Cassia de la o căsătorie forţată cu un senator roman corupt şi abuziv. Atunci când vulcanul începe să erupă, Milo porneşte într-o cursă împotriva timpului şi naturii pentru a salva femeia iubită de torentele de lavă care vor îngropa o civilizaţie înfloritoare. Kit Harington, Kiefer Sutherland, Carrie-Ann Moss şi Emily Browning au prim-planul filmului Pompei, pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 21:45.

PREMIUM RUSH
În Manhattan, unii dintre curierii rapizi aleg să trăiască periculos: livrează comenzile pe nişte biciclete speciale, fără frâne. Wilee, unul dintre nebunii pe două roţi, are o livrare aparent banală. Lucrurile se complică atunci când comanda se dovedeşte a fi foarte valoroasă, iar pe urmele ei porneşte un poliţist care are planuri proprii pentru banii respectivi. După ce îşi dă seama că ceva e în neregulă, Wilee e nevoit să îşi pună în acţiune talentul pentru a traversa cu bine jungle newyorkeză. Joseph Gordon-Levitt are rolul principal în Cursă fără frâne, programat pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

VANILLA SKY
Tom Cruise este David Aames Jr., un tânăr om de afaceri căruia totul pare să îi meargă bine - până ce o cunoaşte pe Sofia. Povestea pe care Aames i-o spune psihologului poliţiei devine, de aici, tot mai complicată: relaţia cu Julie, Brian, prietenul Sofiei, şi un accident care îl va desfigura pe el şi va ucide vinovatul. Dar povestea lui Aames are note discordante; care e adevărul despre ce s-a întâmplat? Vanilla Sky - Deschide ochii este remake dupa Abre los ojos, al lui Alejandro Amenabar. Îl urmăriți pe Digi Film duminica viitoare de la 21:35.