Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (27 feb. - 1 martie)

22 februarie 2015. La sfârșitul săptâmânii, la Digi Film puteți vedea printre alte filme bune și It's Complicated - vineri de la 20:00, Resident Evil: Retribution - sâmbătă de la 21:40 și Miami Vice.

It's Complicated
Jane şi Jake sunt divorţaţi de ceva vreme, dar, atunci când se trezesc împreună la festivitatea de absolvire a fiului lor, cei doi descoperă că atracţia nu a dispărut: deşi Jake este căsătorit cu o femeie mai tânără, el se trezeşte în pat cu fosta soţie. Jane nu e nici ea tocmai încântată de felul în care s-a lăsat pradă instinctelor: un architect simpatic şi inteligent îi face curte, şi nu e clar cum o asemenea aventură se poate termina cu bine. E tare complicat! are în rolurile principale trei veterani: Meryl Streep, Alec Baldwin şi Steve Martin, şi este programat pe Digi Film vinerea viitoare de la 8 seara.

Resident Evil: Retribution
Terra este în continuare decimată de virusul ucigaş creat de Umbrella Corporation, iar Alice se află acum înăuntrul buncărului în care corporaţia conduce experimente. Împreună cu o echipă de commando, ea reuşeşte să scape şi să traverseze ruinele unor foste mari oraşe. Pe parcurs, adevăruri noi şi înspăimântătoare ies la iveală, iar Alice şi aliaţii ei trebuie să supravieţuiască echipei trimise pe urmele lor şi să încerce, din nou, să salveze omenirea. Resident Evil: Răsplata este pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 21:40.

Miami Vice
Ricardo Tubbs și Sonny Crockett sunt doi polițiști mai puțin obișnuiți. Un caz și așa complicat - un transport de droguri - devine și mai complicat atunci când Crockett se îndrăgostește de soția unui traficant important. Amândoi sunt obligați să lase în urmă orice scrupule și orice confort personal pentru a împiedica o acțiune mafiotă de proporții; dar, pe parcurs, granițele între legal și ilegal devin aproape invizibile chiar și pentru polițiști. Colin Farrell şi Jamie Foxx au rolurile principale în Miami Vice, duminica viitoare de la 22:05 pe Digi Film.