Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 27 iulie 2014

27 iulie 2014. La finalul săptămânii, Digi Film a programat, printre alte multe filme bune, AMERICA'S SWEETHEARTS - sâmbătă, de la ora 20:00, HANSEL & GRETEL: WITCH HUNTERS - duminică, de la ora 20:00 și GET HIM TO THE GREEK - duminică, la ora 21:30

AMERICA'S SWEETHEARTS
Doi actori celebri, Gwen şi Eddie, a căror relaţie este aproape de final sunt nevoiţi să facă faţă problemelor de publicitate negativă pe care ameninţă să le stârnească despărţirea lor. Agenta şi sora lui Gwen, Kiki, încearcă să repare lucrurile. Două probleme ameninţă să îi strice planurile: dragostea pe care i-o poartă într-ascuns lui Eddie pe de o parte, şi regizorul ultimului film făcut de Gwen şi Eddie, pe de altă parte. Varianta finală a producţiei va surprinde, nu neapărat plăcut, pe toată lumea. Julia Roberts, John Cusack, Catherine Zeta-Jones şi Billy Crystal sunt de neratat în "Răsfăţaţii Americii", programat pe Digi Film sâmbăta viitoare, de la ora 20:00.

HANSEL & GRETEL: WITCH HUNTERS
Hansel şi Gretel, singuri în pădure, sunt prinşi de vrăjitoarea cea rea şi ţinuţi prizonieri. Ani mai târziu, cei doi orfani au reuşit să evadeze şi au devenit vânători de vrăjitoare, hotărâţi să îi salveze pe cei lipsiţi de apărare. Când mai mulţi copii dispar dintr-un sat, cei doi sunt chemaţi să elucideze misterul. Descoperind că fetiţa condamnată la rug pentru vrăjitorie este nevinovată, Hansel şi Gretel trebuie să-l repereze pe adevăratul răpitor şi să împiedice o crimă cumplită. "Hansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare" este programat pe Digi Film duminica viitoare, la ora 20:00.

GET HIM TO THE GREEK
Weekendul viitor, nu rataţi o comedie nebună cu Jonah Hill şi Russell Brand. Un rocker britanic drogat şi deprimat trebuie convins să revină pe scenă în forţă, la Los Angeles. Cel însărcinat cu aducerea lui Aldous Snow de la Londra este un puşti care încearcă să îşi clădească o carieră la o casă de discuri afectată de criza financiară. Odată ajuns la Londra, întrebarea este: Aldous îl va corupe pe Aaron - sau Aaron îl va reforma pe Aldous? Adu-l urgent pe scenă! este programat pe Digi Film duminica viitoare, la ora 21:30.