Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (28-29 martie)

22 martie 2015. În weekendul următor, THE AVENGERS - sâmbătă de la 21:55, UNDERWORLD - duminică de la 20:00 și CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON - duminică de la 22:00 sunt doar trei filme dintre multe altele pe care le puteți urmări la Digi Film.

THE AVENGERS
Directorul S.H.I.E.L.D decide să îi activeze pe cei mai puternici supereroi pentru a-l împiedica pe Loki, fratele lui Thor, să cucerească Pământul. Iron Man, Hulk, Thor, Văduva Neagră, Captain America şi Hawkeye au păreri diferite despre cum trebuie dusă lupta - şi despre tactica lui Nick Fury de a folosi Tesseract-ul ca sursă de energie pentru arme neconvenţionale. În plus, prin gaura de vierme deschisă în New York, o armată de extratereştri începe să invadeze omenirea. Nu rataţi Răzbunătorii, programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 21:55.

UNDERWORLD
Între vampiri, un clan aristocratic, şi vârcolaci, un clan de luptători fără nobleţe, se duce un război de sute de ani. Selene, din clanul vampirilor, trebuie să vâneze şi să răpună vârcolaci; atunci când află că aceştia sunt pe urmele unui om care poate influenţa soarta bătăliei, ea trebuie să înţeleagă ce îl face pe Michael atât de special - şi să decidă pentru ce va lupta în continuare. Lumea de dincolo, începutul unei excelente serii fantasy e programat pe Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON
Un războinic faimos decide să îi încredinţeze tinerei Yu sabia sa legendară. Yu şi Jen, o frumoasă aristocrată, se împrietenesc, dar când sabia lui Li e furată, Li şi Yu pornesc pe urmele ei - şi în acelaşi timp pe urmele unui asasin misterios. Jen şi guvernanta sa se dovedesc a nu fi ceea ce păreau, iar lupta pentru supravieţuire şi răzbunare îi apropie pe Li şi Yu. Tigru şi dragon, spectaculos vizual, super-dinamic ca acţiune şi fermecător ca poveste, e programat pe Digi Film duminica viitoare la 10 seara.