Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (30, 31 mai)

24 mai 2015. La sfârșitul săptămânii viitoare, la Digi Film puteți vedea și Johnny English - sâmbătă de la ora 20:00, Savages - sâmbătă de la 21:30 și Rise of the Guardians - duminică de la ora 20:00.

Johnny English
Johnny English nu este tocmai cel mai inteligent agent în slujba Maiestăţii Sale - dar a rămas aproape singurul. După ce, în urma unui incident provocat chiar de el, mai toţi agenţii au murit, English trebuie să preia investigarea unui francez misterios care vrea să pună mâna pe coroana britanică. În ajutorul său vin un partener plin de intenţii bune şi o agentă Interpol, dar "accidentele" pe care le provoacă English ameninţă succesul operaţiunii. Johnny English vine pe Digi Film sâmbăta viitoare de la ora 20:00.

Savages
Chon şi Ben au împreună o afacere cu marijuana care merge fără probleme. Tot împreună au şi o iubită, Ophelia, într-o relaţie neconvenţională care merge şi ea fără probleme. Atunci când un cartel mexican al drogurilor decide să preia afacerea lor, cei doi se opun; dar, când Ophelia este răpită pentru a le forţa mâna, Chon şi Ben sunt nevoiţi să recurgă la un agent guvernamental corupt pentru a câştiga lupta. Brutele, cel mai recent film regizat de Oliver Stone, este pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 21:30.

Rise of the Guardians
Gardienii sunt câteva personaje de poveste (Moş Crăciun, Zâna Măseluţă, Iepuraşul de Paşti etc.) care au misiunea de a apăra copiii din întreaga lume de cea mai cumplită ameninţare: teama. Sub conducerea lui Jack Frost, eroii vor porni la luptă împotriva unui spirit diabolic. Alec Baldwin, Hugh Jackman, Chris Pine, Jude Law dau voce personajelor din Cinci eroi de legendă, programat pe Digi Film duminica viitoare de la ora 20:00.