Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 30 martie 2014

30 martie 2014. Digi Film, a programat la sfârșitul săptămânii trei filme de excepție: AMERICAN PSYCHO - sâmbătă la ora 22:35, MAN ON A LEDGE - duminică, de la ora 20:00 și KNOCKED UP - duminică de la 21:50.

AMERICAN PSYCHO
Sâmbătă la ora 22:35, pe Digi Film, Christian Bale are rolul principal într-o excelentă adaptare după "American Psycho", romanul-hit al lui Brett Easton-Ellis. Un tânăr plin de bani şi ambiţie, meticulous, atent şi ordonat, ascunde în spatele acestor trăsături aparent pozitive caracterul psihotic al unui ucigaş sadic, metodic şi care îşi urmăreşte fanteziile criminale cu o violenţă crescândă. Nu ratați un thriller nemilos, cu o distribuție perfectă.

MAN ON A LEDGE
Un fost poliţist ameninţă să se arunce de pe acoperişul unui hotel newyorkez. Ofiţerii de poliţie ajung la faţa locului, alături de trupele SWAT şi de pompieri. O psiholoagă solicită să vorbească cu bărbatul care e pe cale să se sinucidă. În spatele acestor desfăşurări de forţe se petrece o altă poveste, ascunsă de ochii publicului. Sam Worthington și Elizabeth Banks sunt interpreţii rolurilor principale din thrillerul "Dreptate la înălțime", programat pe Digi Film, duminică, de la ora 20:00.

KNOCKED UP
O noapte de distracţie se lasă cu urmări neaşteptate atunci când Alison şi Ben, doi oameni complet diferiţi (ea obsedată de muncă, el un ratat fără perspective), beau un pic cam mult şi ajung în pat împreună. A doua zi după incident, totul este ca şi uitat. Doar că, surpriză: o lună şi jumătate mai târziu, Alison descoperă că este… un pic însărcinată. Nu-i ratați pe Katherine Heigl și Seth Rogen duminică, în comedia "Un pic însărcinată", pe Digi Film de la 21:50.