Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii - 5 octombrie 2014

5 octombrie 2014. Digi Film a programat pentru weekend-ul 10-12 octombrie, printre altele, Ender's Game - sâmbătă de la 22:10, Sabotage / Ten - duminică de la 20:00 și Bridesmaids - duminică de la 21:55.

Ender's Game
Pamântenii se afla sub ameninţare permanenta de o rasă extraterestră superioară tehnologic si caută moduri originale de a se apara. Parte din plan este un băieţel liniştit, dar extrem de inteligent: Ender Wiggin. Despărţit de sora şi fratele său, Ender e trimis la o şcoală de lupte, unde va învăţa abilitati si tactici care il vor ajuta sa invinga pe cei care ameninţă Pământul - asta dacă natura sa nu îl va ajuta să se ridice deasupra lecţiilor primite. Nu rataţi această adaptare a unuia dintre cele mai bune romane SF scrise vreodată. Asa Butterfield, Harrison Ford, Hailee Steinfeld şi Ben Kingsley au rolurile principale în Jocul lui Ender, sâmbăta viitoare de la 22:10, pe Digi Film.

Sabotage / Ten
O echipă de agenţi sub acoperire de la Narcotice fură zece milioane de dolari din banii unui cartel de droguri şi îi ascund. Atunci când revin pentru a-i colecta în siguranţă, banii au dispărut. Suspiciunile, însă, rămân. După ce sunt suspendaţi şi apoi repuşi în funcţie, membrii echipei încep să moară violent. În plus, ofiţerul comandant înţelege că dispariţia banilor şi moartea a colegilor săi, , unul câte unul, sunt opera aceluiaşi om - dar care? Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington şi Terrence Howard sunt capul de afis in Sabotaj, filmul programat de Digi Film duminica viitoare de la 20:00.

Bridesmaids
Lillian urmează să se căsătorească. Prietena ei cea mai bună, Annie, îi va fi domnişoară de onoare, alături de alte câteva prietene. Fiecare a lăsat în urmă problemele personale pentru a fi alături de Lillian - dar ritualurile prenupţiale se dovedesc mai complicate decât se aşteptau, şi, chiar înaintea nunţii, femeile se trezesc depăşite de situaţie. Una dintre cele mai de success comedii ale ultimilor ani, Domnişoare de onoare, cu Kristen Wiig, Melissa McCarthy şi Maya Rudolph în rolurile principale, este pe Digi Film duminica viitoare de la 21:55.