Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (6, 7 iunie)

31 mai 2015. Printre alte filme bune, weekend-ul viitor puteți vedea la Digi Film: Dying of the Light - sâmbătă, la ora 21:40, Collateral - duminică, de la 20:00 și Grand Piano - duminică, de la 22:05.

Dying of the Light
Un agent CIA în pragul pensionării descoperă că un vechi duşman a reintrat pe radarul său. Împotriva Agenţiei, Evan Lake decide să pornească pe urmele lui Banir pentru a obţine răzbunarea pe care o caută demult. Dar Banir este un profesionist cu resurse nebănuite, iar viaţa lui Evan Lake este în pericol odată ce Banir înţelege jocul său. "Ultima vânătoare", cu Nicolas Cage, filmat la Bucureşti, este pe Digi Film sâmbăta viitoare, la ora 21:40.

Collateral
Max este şofer de taxi în Los Angeles. Într-o seară ia un client aparent obişnuit: Vincent, un bărbat îmbrăcat ca un om de afaceri oarecare. Acesta îi propune lui Max o înţelegere: 600 de dolari, plus 100 bonus, dacă îl va duce în cinci locuri din oraş şi apoi la aeroport, la timp pentru a prinde avionul. Pe parcurs, devine evident despre ce fel de "afaceri" este vorba. Jamie Foxx, Tom Cruise şi o mulţime de super-actori în roluri secundare sunt regizaţi de Michael Mann în Colateral, pe Digi Film, duminica viitoare, de la 20:00.

Grand Piano
Un pianist care, în urmă cu cinci ani, a fost nevoit să se retragă în urma unui incident dureros este acum pregătit să revină pe scenă. Susţinut de soţia sa, Tom îşi ia locul pe scenă şi încearcă să depăşească tracul. Dar emoţiile sale sunt nimic pe lângă teroarea care urmează. În partitura sa găseşte un bilet neaşteptat: "Dacă greşeşti o singură notă, vei muri." Concert de pian, cu Elijah Woods şi John Cusack, se vede pe Digi Film duminica viitoare, de la 22:05.

Pe aceeași temă