Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (6, 7 noiembrie)

30 noiembrie 2014. În weekend-ul care urmează, printre multe alte filme, Digi Film a programat DELIVERY MAN - sâmbătă de la ora 20:00, MEN IN BLACK III - duminică de la ora 20:00 și LEGALLY BLONDE - duminică de la 21:50.

DELIVERY MAN
David, un bărbat cam neserios şi fără mari calităţi, află că, în urma „depozitelor" făcute la o clinică de fertilizare cu 20 de ani în urmă, are câteva sute de copii - şi mai bine de 100 dintre ei au intentat acţiune pentru a-i afla identitatea. Atunci când începe să îi cunoască, rând pe rând, David descoperă că îi plac - şi, mai mult, că ei au nevoie de ajutorul lui în toate felurile imaginabile. În plus, prietena lui este şi ea însărcinată, dar e convinsă că David ar fi un tată îngrozitor... Tată fără număr e pe Digi Film sâmbăta viitoare de la ora 20:00.

MEN IN BLACK III
Agentul K a reuşit să îl trimită la închisoare pe Boris - dar liniştea n-a durat mult. După ce evadează, Boris decide să se întoarcă în timp pentru a-şi elimina duşmanul. Acum, Agentul J trebuie să se întoarcă şi el şi mai devreme în timp, pentru a împiedica această crimă. Dar cine să creadă povestea lui complicată? Şi cum să îl găsească pe Boris pentru a dejuca planul acestuia? Veteranilor Will Smith şi Tommy Lee Jones li se alătură Josh Brolin, pentru Bărbaţi în negru III! Filmul este programat duminica viitoare de la ora 20:00.

LEGALLY BLONDE
Elle Woods este tânără, frumoasă şi are succes în tot ce face. Dar prietenul ei, Warner Huntington, o găseşte prea… blondă. Din păcate, şi la propriu, şi la... figurat! În plus, ajuns la Harvard, Warner se reuneşte cu o fostă iubită, iar Elle e nevoită să găsească o metodă de a-l recuceri. Pentru asta, ea abandonează mallurile şi orele la coafor din Los Angeles şi se înscrie la Drept chiar la Harvard, decisă să răzbune blondele care suferă de pe urma prejudecăţilor. Reese Witherspoon este perfectă în rolul principal din Blonda de la Drept, programat duminica viitoare pe Digi Film, de la 21:50.