Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii (7-8 feb.)

1 februarie 2015. Digi Film vă recomandă alături de alte filme bune și Brave - sâmbătă de la 20:00, Iron Man 3 - duminică de la ora 20:00 și The Railway Man - duminică de la 22:10

Brave
Merida, o prinţesă din clanul scoţian Dunbroch, nu seamănă cu alte prinţese: atunci când află că mâna ei a fost deja promisă unui peţitor, ea se opune şi luptă pentru a-şi păstra independenţa, învingându-i pe pretendenţi într-un concurs de tras cu arcul. Dar, atunci când, după o ceartă cu mama sa, o vrajă o transformă pe Elinor într-un urs, Merida trebuie să repare ce a stricat înainte să fie prea târziu. Sâmbăta viitoare, nu rataţi Neînfricată, o animaţie de Oscar, pe Digi Film de la opt seara.

Iron Man 3
Tony Stark nu a reuşit să reconcilieze complet viaţa sa zilnică cu personalitatea lui Iron Man, iar relaţia cu Pepper Potts nu e tocmai roza. În plus, un lanţ de acte teroriste pune în dificultate autorităţile. În spatele lor se află un personaj misterios cunoscut ca Mandarinul. Treptat, Tony Stark înţelege că există legături nebănuite între Mandarin, explozii şi un episod din trecutul lui Iron Man. Robert Downey Jr. şi Gwyneth Paltrow se întorc pentru Iron Man 3, pe Digi Film duminica viitoare de la ora 20:00.

The Railway Man
În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mii de prizonieri de război ai japonezilor sunt obligaţi să lucreze la construcţia căii ferate Burma-Siam. Aici, Eric Lomax e pedepsit şi torturat pentru că a construit un radio cu care să poată asculta veşti despre înaintarea Aliaţilor. Ani mai târziu, căsătorit, Eric are încă coşmaruri cumplite. Când află că ofiţerul japonez responsabil de torturarea sa este încă în viaţă, porneşte la drum. Demonii trecutului, cu Colin Firth şi Nicole Kidman în rolurile principale, este programat pe Digi Film duminica viitoare de la 22:10.