Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii (7-8 martie)

1 martie 2015. OZ: THE GREAT AND POWERFUL - sâmbătă de la ora 20:00, CONTRABAND - duminică de la ora 20:00 și THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT - duminică de la ora 21:55 sunt doar trei dintre filmele pe care le puteți vedea weekend-ul următor.

OZ: THE GREAT AND POWERFUL
Oscar, un magician neserios şi lacom, se trezeşte aruncat într-un ţinut fermecat. Aici, două vrăjitoare îi cer ajutorul pentru a salva ţara de o a treia vrăjitoare, care l-ar fi ucis pe regele cel bun. Oamenii sunt convinşi că Oscar este destinat să devină noul rege, iar acesta, atras de bogăţiile ţinutului, decide să facă tot ce îi stă în puteri pentru a pune mâna pe coroană. Dar cele trei vrăjitoare nu sunt tocmai ce par a fi, iar Oscar descoperă că binele se ascunde sub forme neaşteptate. James Franco, Mila Kunis, Michelle Williams şi Rachel Weisz ţin capul de afiş în Grozavul şi puternicul Oz, programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la ora 8 seara.

CONTRABAND
Un fost contrabandist se trezeşte readus în mijlocul afacerilor ilegale atunci când fratele soţiei sale, Kate, se întâlneşte cu un traficant de droguri şi îi compromite un transport valoros. Chris decide să îşi rişte viaţa - şi pe cea a familiei sale - pentru a-l ajuta pe Andy. El vrea să asigure un ultim transport de contrabandă din Panama. Dar problemele se ţin lanţ: încărcătura este compromisă, poliţia este pe urmele lor şi contrabandiştii o răpesc pe Kate. Mark Wahlberg, Kate Beckinsale şi Giovanni Ribisi au rolurile principale în Contrabandă, duminica viitoare de la ora 8, pe Digi Film.

THE FIVE-YEAR ENGAGEMENT
Tom şi Violet sunt logodiţi, dar, tocmai când cei doi se apropie de nuntă, Violet primeşte o ofertă de slujbă în alt oraş. Cum ea nu prea are de ales, iar el se poate adapta mai uşor, Tom acceptă schimbarea şi se angajează pe un post mai prost decât credea. Tot felul de incidente împiedică nunta - pănă ce, patru ani mai târziu, amândoi ajung să se întrebe dacă mai trebuie să rămână împreună. Duminica viitoare, 8 martie, de la ora 21:55, nu rataţi o comedie romantică: Te mai măriţi cu mine?