Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii - 8 iunie 2014

8 iunie 2014. La finalul acestei săptămâni, Digi Film a programat printre alte filme bune GET HIM TO THE GREEK - sâmbătă, la ora 20:00, THE COLD LIGHT OF DAY - duminică, la ora 20:00 și 12 YEARS A SLAVE - duminică de la 21:35.

GET HIM TO THE GREEK
Sâmbăta viitoare, la ora 20:00, Digi Film a programat Adu-l urgent pe scenă!, o comedie nebună cu Jonah Hill şi Russell Crowe. Un rocker britanic drogat şi deprimat trebuie convins să îşi regizeze revenirea în lumea muzicii chiar la Los Angeles, pe scena unei celebre săli de concerte. Cel însărcinat cu aducerea lui Aldous Snow de la Londra este un puşti care încearcă să îşi clădească o carieră la o casă de discuri afectată de criza financiară. Odată ajuns la Londra, întrebarea e: Aldous îl va corupe pe Aaron - sau Aaron îl va reforma pe Aldous?

THE COLD LIGHT OF DAY
Will, un tânăr aflat în Spania pentru o vacanţă cu familia, se întâlneşte acolo cu tatăl său, dar o ieşire la pescuit se termină cu răpirea familiei sale şi dispariţia unei serviete preţioase. Aceasta fusese furată chiar de tatăl lui Will. Atunci când băiatul află că tatăl său e agent CIA, nu poate decât să se alieze cu acesta pentru a rezolva misterul. Pe măsură ce Will şi Martin merg mai departe pe urmele răpitorilor, povestea începe să implice agenţi corupţi, spioni şi pericole nebănuite. Duminica viitoare, la ora 20:00, Lumina rece a dimineţii îi aduce la Digi Film pe Henry Cavill, Bruce Willis şi Sigourney Weaver.

12 YEARS A SLAVE
Pentru că tot vorbeam de el mai devreme, vă invităm acum să-l şi... urmăriţi! Un film cu trei premii Oscar, 12 ani de sclavie este bazat pe povestea adevărată a unui bărbat liber care, înainte de Războiul Civil American, se trezeşte peste noapte că a fost răpit pentru a fi vândut ca sclav unui proprietar sadic. De-a lungul perioadei de sclavie, printre abuzuri şi suferinţe zilnice, Solomon Northup trebuie să lupte pentru demnitate şi chiar supravieţuire, întâlnind, în acelaşi timp, prieteni în locuri neaşteptate, care îi vor schimb viaţa definitiv. Nu rataţi o dramă extraordinară cu Chiwetel Eijofor, Michael Fassbender, Lupita Nyongo şi Brad Pitt duminica viitoare de la 21:35, pe Digi Film!