Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii (9, 10 mai)

3 mai 2015. La sfârșitul acestei săptămâni puteți vedea la Digi Film: THE SPECTACULAR NOW - sâmbătă de la ora 20:00, AUTOMATA - duminică de la 20:00 și WANDERLUST - duminică, de la 21:55.

THE SPECTACULAR NOW
Un elev de liceu cu succes la colegi şi cu o slăbiciune pentru alcool se trezeşte, după o beţie, în faţa casei unei colege de şcoală care are un temperament complet diferit. Aşa începe o relaţie aparent greu de crezut între un băiat care refuză să se gândească la viitor şi o fată care refuză să se limiteze la prezent. Miles Teller şi Shailene Woodley, doi dintre cei mai buni actori ai generaţiei lor, au rolurile principale în "Aici şi acum", programat pe Digi Film sâmbăta viitoare de la 8 seara.

AUTOMATA
Un agent de asigurări la o companie de robotică investighează raportul unui poliţist, conform căruia un robot al corporaţiei ROC îşi poate modifica singur protocolul de funcţionare. Ancheta lui Jack Vaucan duce la câteva descoperiri uluitoare legate de capacităţile roboţilor deja integraţi în societate, care pun în pericol viaţa sa şi a familiei sale. Ba chiar mai mult, în joc este chiar viitorul omenirii. Automata: Agentul de asigurări, cu Antonio Banderas în prim-plan, poate fi vazut la Digi Film duminica viitoare de la 8 seara.

WANDERLUST
Documentarul Lindei despre pinguini nu va mai fi finanţat; în loc să fie promovat, George se trezeşte şomer. Familiei Gergenblatt nu-i merge deloc bine, aşa că trebuie să abandoneze New York-ul şi să se mute intr-un loc mai ieftin. Localitatea găsita, Elysium, pare ieftina şi convenabila, dar se dovedeşte a nu fi tocmai convenţionala. Jennifer Aniston şi Paul Rudd au rolurile principale în Cu lumea-n cap, programat pe Digi Film în premieră TV duminica viitoare, de la 21:55.