Sari la conținut
News Alert

Digi Film - Filmele săptămânii - 9 noiembrie 2014

9 noiembrie 2014. La sfârșitul acestei săptămâni puteți vedea la Digi Film CAPTAIN CORELLI'S MANDOLIN - sâmbătă de la ora 20:00, DIVERGENT - duminică la 20:00 și THE ADJUSTMENT BUREAU -  duminică de la 22:25.

CAPTAIN CORELLI'S MANDOLIN
După ce Italia, aliată cu Germania, invadează Grecia în 1941, o garnizoană italiană este instalată pe una dintre insule ca să menţină ordinea în zonă. Căpitanul Corelli e convins că pacea şi ordinea au mai multe şanse dacă italienii se împrietenesc cu grecii. Prietenia lui cu localnicii merge chiar mai departe, şi Corelli se îndrăgosteşte de fiica unui doctor grec. După ce Italia trece de partea aliaţilor, însă, lucrurile se schimbă: o invazie a Germaniei naziste schimbă alianţele din zonă. Nicolas Cage şi Penelope Cruz au rolurile principale în Idila căpitanului Corelli, sâmbăta viitoare de la ora 20:00, pe Digi Film.

DIVERGENT
Cele cinci facţiuni în care se împarte lumea viitorului reprezintă cinci virtuţi definitorii. Adolescenţii sunt obligaţi să se alăture uneia dintre facţiuni; altfel, viaţa în afara acestora e o permanentă ameninţare. Când Tris e obligată să aleagă cărui grup să se alăture, este supusă unor teste extrem de dure. În cursul acestora, ea ajunge să înţeleagă că e divergentă: nu aparţine unui singur grup, deci nu aparţine niciunui grup. Shailene Woodley, Kate Winslet şi Theo James sunt capete de afiş în super-hitul Divergent, în premieră absolută pe micile ecrane din România, duminica viitoare la 20:00, pe Digi Film.

THE ADJUSTMENT BUREAU
Un politician (Matt Damon) pe cale să îşi împlinească ambiţiile profesionale cunoaşte o balerină (Emily Blunt) de care se îndăgosteşte, în ciuda faptului că par să aparţină unor lumi diferite. Mai mult, soarta însăşi conspiră pentru a-i împiedica pe cei doi să rămână împreună. Cu asemenea obstacole, cei doi trebuie să decidă dacă vor accepta ceea ce le rezervă soarta, sau dacă merită să se împotrivească destinului cu orice preţ. Gardienii destinului, cu Matt Damon şi Emily Blunt în rolurile principale, e pe Digi Film duminica viitoare de la 22:25.