Sari la conținut

Digi Film - Filmele săptămânii viitoare - 16 martie 2014

16 martie 2014. La sfâșitul săptămânii, pe lângă alte filme bune, Digi Film a programat PUNCH-DRUNK LOVE - vineri la 22:10, MY BEST FRIEND'S WEDDING - sâmbăta viitoare la ora 20:00 și SKYFALL - duminică de la ora 20:00.

PUNCH-DRUNK LOVE
În regia lui Paul Thomas Anderson, "Ameţit de dragoste" este o comedie cu Adam Sandler într-un rol mai puţin obişnuit: cel al unui bărbat fără prea multă voinţă şi perspective, obişnuit să fie manipulat de cele şapte surori ale sale. El se trezeşte victima şantajului unei angajate la o linie erotică tocmai în timp ce încearcă să construiască o relaţie cu o colegă britanică a uneia dintre surorile sale. Undeva în mijlocul poveştii se află visul lui Barry de a strânge suficiente cupoane de budincă pentru a pleca într-o călătorie exotică. Cu Emily Watson şi Philip Seymour Hoffman în roluri secundare, „Ameţit de dragoste” e pe Digi Film vineri la 22:10.

MY BEST FRIEND'S WEDDING
O femeie află că prietenul ei cel mai bun urmează să se căsătorească, şi abia atunci îşi dă seama că îl iubeşte cu adevărat. Disperată, se hotărăşte să lase la o parte demnitatea şi decenţa şi să folosească scurtul timp rămas până la nuntă pentru a împiedica această căsătorie. Lucrurile se complică atunci când o cunoaşte pe viitoarea mireasă. Julia Roberts, Dermot Mulroney şi Cameron Diaz sunt triunghiul mai mult sau mai puţin amoros din „Iubitul meu se însoară”, super-comedia programată pe Digi Film, sâmbătă la ora 20:00.

SKYFALL
Loialitatea lui Bond faţă de M este pusă la încercare atunci când un nou inamic încearcă să distrugă MI6. În urma unui atac orchestrat de geniul criminal Silva, M mai are un singur aliat de încredere: Bond. Funcţia ei este ameninţată de nou-venitul Mallory. Cel mai recent film din seria Bond este regizat de Sam Mendes, care are în spate succese precum American Beauty sau Road to Perdition, şi are o super-distribuţie. Obişnuiţilor Daniel Craig şi Judi Dench li se alătură Javier Bardem şi Ralph Fiennes, într-un super-spectacol care e filmul lunii la Digi Film, programat duminică de la ora 20:00.