Sari la conținut

Digi Play, recomandări - 19 aprilie 2015

19 aprilie 2015. Un thriller cu miză mare, filmul "Paranoia" pătrunde în culisele succesului pe plan mondial, cu toate decepţiile şi lăcomia necesare pentru a ajunge în vârf. Cu un trecut comun complicat, cei mai puternici şi bogaţi doi oameni din industria tehnologică, interpretaţi de Harrison Ford şi Gary Oldman, sunt si cei mai mari duşmani şi ar face orice să se distrugă unul pe celălalt. Un tânăr talentat si ambiţios, Adam Cassidy, interpretat de Liam Hemsworth, sedus de parfumul puterii şi al banilor, ajunge în mijlocul unui complot uriaş, cu ameninţări şi spionaj corporatist.

Bazată pe romanul omonim scris de Dito Montiel, drama "Fiul nimănui" este povestea tulburătoare a unui tânăr poliţist repartizat la secţia de poliţie din Queens, cartierul în care a crescut. În timp ce acesta munceşte din greu pentru a-şi întreţine familia, un secret mai vechi iese la iveală şi este pe cale să îi distrugă întreaga viaţă. Liniştea din cartier va fi complet dată peste cap, în momentul în care ies la suprafaţă noi dovezi ce indică muşamalizarea de către poliţie a unei crime mai vechi. DIn distribuţia filmului fac parte Channing Tatum, Al Pacino şi Juliette Binoche.

Adam Sandler deţine rolul principal în comedia "Nu te pune cu Zohan", un film despre un agent al Mossadului care îşi doreşte să devină hairstylist. Este atat de obsedat de aceasta cariera, incat isi insceneaza moartea si pleaca la New York acolo unde locuieşte vărul său. Acolo va avea parte de succes în carieră, de o poveste de iubire neaşteptată, dar şi de... multă acţiune, atunci când identitatea îi este descoperită. Din distribuţie fac parte John Turturro, Emanuelle Chriqui şi Rob Schneider.