Sari la conținut

Digi Play, recomandări - 24 mai 2015

24 mai 2015. Echipa „Ca-n filme” vă recomandă astăzi alte trei filme pe care le puteți viziona pe platforma on-line Digi Play: THE LUCKY ONES, TENDERNESS, DAN IN REAL LIFE.

THE LUCKY ONES
Tim Robbins, Rachel McAdams şi Michael Pena (se citeşte Penia) sunt "Norocoşii", din producţia cu acelaşi nume. Ei interpretează trei veterani de război care, după ce au fost răniţi în acţiune, ajung acasă şi descoperă că lumea a mers mai departe fără ei. Fiecare dintre ei are o misiune. Colee a promis să livreze chitara iubitului ei către familia acestuia. TK îşi face curaj pentru a purta o discuţie dificilă cu soţia lui. Iar Cheever vrea să meargă în cazinouri în încercarea disperată de a-i plăti educaţia fiului său. Cei trei închiriază o maşină împreună.

TENDERNESS
Russell Crowe urmăreşte un criminal adolescent în thrillerul "Tenderness". Eric este un delincvent juvenil. A ucis două fete, iar apoi şi-a ucis părinţii care aflaseră despre crime. După ce este eliberat din închisoare, el merge să locuiască în Buffalo împreună cu mătuşa sa. Detectivul Cristofuoro, cel care anchetase cazul lui, îi spune încă de dinainte de a fi eliberat că va fi cu ochii pe el deoarece este un psihopat şi, mai devreme sau mai târziu, va ajunge să ucidă din nou. Când Eric pleacă într-o călătorie pentru a-şi alege un colegiu, descoperă cu stupoare că în maşină se află vecina sa - o puştoaică de 16 ani - Lori.

DAN IN REAL LIFE
Steve Carrell este eroul principal in drama plină de umor "Sfaturi de viaţă". Dan, un bărbat văduv şi tată a trei copii, se îndrăgosteşte de frumoasa prietenă a fratelui său în timpul unei vacanţe petrecute în familie. Convingerile de familist ale lui Dan, pe care acesta şi le exprimă într-o rubrică săptămânală din ziarul local, sunt date peste cap de amuzantul triunghi amoros pe care-l formează cu fratele lui mai mic şi iubita acestuia.