Sari la conținut
News Alert

Digi Play, recomandări - 3 mai 2015

3 mai 2015. În Spania anului 1944, Ofelia trebuie să se mute în casa noului ei tată, pentru că mama sa urmează să nască. Din păcate, Ofelia îl urăște pe Vidal, tiranicul căpitan care i-a devenit tată. El vrea să Îi ucida pe toți cei care nu ascultă de regimul fascist. Ofelia și servitoarea Mercedes, cel mai bun aliat al ei, se hotărăsc să îi ajute în secret pe rebeli. Între timp, copila descoperă un labirint lângă casa și pe Pan, ciudatul său paznic. Urmează o poveste despre bine și rău, despre dragoste și pierderi și despre importanța curajului. Labirintul lui Pan, in regia lui Guillermo del Toro și laureat cu trei premii Oscar este disponibil pe Digiplay.

Meryl Streep o interpreteaza pe Julia Child iar Amy Adams este scriitoarea Julie Powell în comedia Norei Ephron, Julie si Julia. Julia este femeia care a schimbat pentru totdeauna modul de a găti al americanilor. Dar în 1948, Julia Child nu era decât o americanca obişnuită care trăia în Franţa. Ajunsă la Paris datorită slujbei soţului ei, a dorit să-şi găsească o ocupaţie. Cincizeci de ani mai tarziu, Julie Powell se află într-un impas. Pentru că se apropie de 30 de ani, trăieşte în Queens şi lucrează într-un mediu cenuşiu, în timp ce prietenele ei obţin succese uluitoare, ea se hotărăşte să urmeze un plan care să-i valorifice toate energiile. Julie decide ca într-un an să încerce toate cele 524 de reţete din cartea de bucate a Juliei Child şi să scrie pe blog despre experienţele ei culinare. Julie si Julia este un film bazat pe o poveste adevarata.

Periculos şi charismatic, Dracula este un personaj care bântuie de mai bine de un secol peisajul literar şi dramatic.
"Dracula", in regia lui Francis Ford Coppola, urmăreşte evoluţia chinuită a acestui prinţ din Transilvania, seducător, care se mută din estul Europei în Londra, la sfârşit de secol 19. După veacuri întregi petrecute în singurătatea castelului său în ruine, atracţia sa faţă de omenire a devenit îndrazneaţă şi plină de dorinţă. O adaptare premiata cu 3 Oscaruri a celebrului roman, cu Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins si Keanu Reeves.