Sari la conținut

Digi Play, recomandări - 7 iunie 2015

7 iunie 2015. Astăzi, pe platforma Digi Play vă recomandăm alte trei filme bune: COPOIUL, MAMA și SETEA.

COPOIUL

„Copoiul", adică debutul regizorului şi scenaristului Hong-jin Na, este cel mai mare succes sud coreean de box office din 2008. Povestea este inspirată din cronica faptelor diverse: tinerele prostituate din custodia lui Joong-ho dispar una câte una, astfel încât proxenetul bănuieşte că fetele sunt răpite şi revândute concurenţei. Ceea ce descoperă el însă ţine de activitatea frenetică a unui foarte prolific ucigaş în serie care terorizează oraşul. Un curios amestec de neo-noir în genul hollywoodian şi de sumbră comedie sud coreeană, „Copoiul" este un film pe care merită să-l vedeţi.

MAMA

Do-joon are 28 de ani și locuiește cu mama sa. Cei doi le furnizează vecinilor plante medicinale și ședințe de acupunctură , iar acest lucru îi ajută să ducă o viață liniștită. Totul se schimbă însă când o fată este ucisă cu brutalitate și Do-joon este acuzat de crimă. Doar mama lui poate să îi dovedească nevinovația sau să îl lase să putrezească în închisoare. Un film cu un final neașteptat, regizat de Joon-ho Bong.

SETEA

Devotat bisericii şi iubit de comunitate, un preot dintr-un orăşel se oferă voluntar în cadrul unui experiment medical. Acesta eşuează, iar rezultatul este transformarea preotului într-un... vampir. Schimbările fizice şi psihologice conduc la o aventură cu soţia unui prieten din copilărie, nefericită şi obosită de viaţa ei de zi cu zi. Preotul de altădată cade şi mai adânc în disperare şi depravare. Pe măsură ce lucrurile se înrăutăţesc, se luptă să păstreze ce i-a mai rămas din natura umană. „Setea" este un film de Chan-wook Park pe care nu trebuie să-l rataţi!

Pe aceeași temă