Sari la conținut

Digifilm - Filmele săptămânii - (19-21 decembrie)

14 decembrie 2014. În weekend-ul 19-21 decembrie, Digi Film a programat printre alte filme bune AUGUST: OSAGE COUNTY - vineri de la ora 20:00, THE ROVER sâmbătă de la 21:30 și HELLBOY II - duminică de la 20:00.

AUGUST: OSAGE COUNTY
În cursul unei întâlniri de familie, o mamă bolnavă de cancer este nevoită să îşi confrunte propriile eşecuri: temperamentul ei dificil, căsnicia cu probleme, copiii cu diverse neîmpliniri, boala necruţătoare, alcoolul şi pastilele vor compune fundalul unei reuniuni în care nimeni nu va rămâne indiferent. Ţinutul din mijlocul verii i-a adus Juliei Roberts a 4-a nominalizare la Oscar, iar lui Meryl Streep pe cea de-a 18-a. Nu ratati premiera pe micile ecrane, vinerea viitoare, pe Digi Film de la ora 20:00.

THE ROVER
În mijlocul pustietăţii australiene, la zece ani după ce o catastrofă economică a rescris prezentul, un călător singuratic descoperă că o bandă de hoţi i-a furat maşina. Pornind pe urmele lor, Eric racolează un tânăr cu probleme, fratele unuia dintre hoţi, pentru a-l ajuta să se răzbune. Împreună, cei doi vor traversa deşertul nemilos. Guy Pearce şi Robert Pattinson au rolurile principale în Drumul spre răzbunare, programat în premieră pe micile ecrane sâmbăta viitoare pe Digi Film, de la 21:30.

HELLBOY II
Hellboy este din nou chemat să apere omenirea atunci când, după secole, se sfărâmă fragila pace între omenire şi creaturi. Acum, Armata de Aur ameninţă să aducă iadul pe pământ, iar Hellboy şi cei câţiva tovarăşi credincioşi sunt singurii care pot să împiedice forţele răului. Regizorul Guillermo del Toro se întoarce pentru a doua parte a acestei poveşti, alături de Ron Perlman şi Selma Blair. Hellboy 2: Armata de aur este programat pe Digi Film duminica viitoare de la 20:00.