Sari la conținut

News flash (1) - 1 iunie 2014

1 iunie 2014. Săptămâna aceasta am fost surprinşi să aflăm că există în lume cineva care îl urăşte pe Brad Pitt atât de mult încât a încercat... să-l lovească cu pumnul direct în faţă! Totul a fost însă o glumă pusă la cale de jurnalistul ucrainean, specializat în farse, Vitalii Sediuk. Acesta, o vedetă de televiziune în ţara sa, a sărit gardurile de protecţie şi l-a atacat pe Brad Pitt cu pumnul, chiar la premiera din Los Angeles a filmului „Maleficent”, unde joacă Angelina Jolie! Gluma nu a fost DELOC gustată de Brad Pitt, care a cerut, şi a şi primit, un ordin de restricţie astfel încât Vitalii Sediuk să nu se mai poată apropia de el.

„Adio, dar rămân cu tine!” - ar putea fi laitmotivul relaţiilor din Cetatea Filmului. Se pare că regizorul Quentin Tarantino şi actriţa Uma Thurman formează un cuplu - şi potrivit site-ului UsMagazine.com, nu ar fi pentru prima oară! „A fost ceva între ei în trecut, iar acum sunt din nou împreună", scrie site-ul de ştiri. Această veste vine după ce Uma Thurman, în vârstă de 43 de ani, a pus capăt pentru a doua oară logodnei cu miliardarul francez Arpad Busson!

Compania „Cirque du Soleil” şi regizorul James Cameron vor produce împreună un spectacol inspirat din universul filmului „Avatar”, regizat de cineastul canadian. Acest spectacol va fi prezentat în premieră mondială la Montreal, la sfârşitul anului 2015, chiar înainte de lansarea pe marile ecrane a primei dintre cele trei continuări prevăzute pentru filmul „Avatar”!

Fanele lui Harry Potter să se ţină bine, pentru că Daniel Radcliffe a terminat de filmat o nouă producţie! Este vorba despre filmul „What if”, unde actorul joacă alaturi de Zoe Kazan, fata simpatică din producţia „Ruby Sparks”. Recent a fost lansat şi trailerul filmului, care vă spune povestea unui băiat şi a unei fete care vor să fie cei mai buni prieteni - şi nimic mai mult! Cât de grea le va fi încercarea - vom afla în curând!

Înainte de începerea TIFF, regizorul şi producătorul Tudor Giurgiu a avut multă treabă! A fost unul dintre cei 24 de lideri din întreaga lume care au participat la prestigiosul program Eisenhower Fellowships 2014. Programul își propune să lărgească orizontul liderilor din cele mai diverse domenii prin networking, colaborare în interiorul grupului și întâlniri cu persoane influente din SUA.

Caravana Metropolis revine în 2014, după două sezoane în care a strâns peste 130 000 spectatori, în 9 orașe din țară. 15 filme extraordinare vor fi proiectate în perioada 5 iunie - 14 septembrie, de marți până duminică, de la 21:30, în pieţele centrale sau parcurile din Târgu Mureș, Brașov, Hunedoara, Iași, Piatra-Neamț, Craiova, Sibiu, Timișoara, Constanța și București. Filmele sunt alese pe sprânceană, iar  printre acestea se numără „La Grande Bellezza” de Paolo Sorrentino, „The Grand Budapest Hotel” de Wes Anderson sau „Her” de Spike Jonze. Primul oraş în care va poposi caravana va fi Târgu Mureş!