Sari la conținut

News flash (1) - 23 martie 2014

23 martie 2014. Actriţa Tilda Swinton nu are televizor acasă. Interpreta premiată cu Oscar pentru rolul din producţia „Michael Clayton” a declarat recent că duce o viaţă simplă, în zona rurală a Scoţiei. Nu se machiază, găteşte mâncare ţraditională şi poartă haine care i-au rămas mici fiului ei. 

Sylvester Stallone a înregistrat un succes răsunător pe Broadway, cu musicalul „Rocky”, adaptare după filmul cu acelaşi nume. Vedeta din filme de acţiune a lucrat la proiect 15 ani. La prima reprezentaţie de la New York, Stallone a fost însoţit de Wesley Snipes, Whoopi Goldberg şi James Cameron.

Arnold Schwarzenegger promite că noul film din seria „Terminator”, va avea o atmosferă foarte asemănătoare cu cea din cel de-al doilea lungmetraj al francizei, „Ziua judecăţii”. De asemenea, fostul guvernator al Californiei va juca şi în continuarea filmului „Twins”, care se va numi „Triplets”.

Pentru „Under the Skin”, noul film independent în care joacă, Scarlett Johansson a agăţat bărbaţi de pe stradă şi le-a oferit un drum cu maşina până acasă. Actriţa interpretează o extraterestră care se hrăneşte cu bărbaţi. Partea mai ciudată este că pasagerii din maşină nu au recunoscut-o pe actriţa care purta o perucă brunetă.

La o parte, Ashton Kutcher! Christian Bale îl va interpreta şi el pe Steve Jobs, într-un nou film biografic, regizat de David Fincher şi scris de Aaron Sorkin. Aceeaşi echipă a realizat şi producţia „Reţeaua de socializare”, care a câştigat trei Oscaruri, în anul 2011.

Actriţa Cate Blanchett a purtat cea mai scumpă rochie şi cele mai scumpe bijuterii la Gala de decernare a Premiilor Oscar. Actriţa, premiată pentru rolul principal din Blue Jasmine, a purtat o rochie Armani de 100.000 de dolari şi bijuterii Chopard de... 18 milioane de dolari!