Sari la conținut
News Alert

News flash (1) - 29 iunie 2014

29 iunie 2014. „Naşul” a fost desemnat cel mai bun film produs la Hollywood de către cineaștii americani. Producţia regizată de Francis Ford Coppola a fost aleasă printr-un sondaj realizat de revista „Hollywood Reporter”. Pe locul al doilea s-a clasat filmul „Vrăjitorul din Oz”, iar podiumul a fost completat de „Cetăţeanul Kane”.

James Franco şi Seth Rogen l-au supărat pe dictatorul nord-coreean Kim-Jong-Un, din cauza subiectului noului lor film, „The Interview”. În această comedie, cei doi interpretează agenţi CIA însărcinaţi cu asasinarea lui Kim Jong Un. Un purtător de cuvânt al diplomaţiei nord-coreene i-a catalogat drept „gangsteri” pe producătorii filmului.

Actorii Antonio Banderas şi Sharon Stone ar fi implicaţi într-o relaţie romantică, la doar câteva săptămâni după despărţirea spaniolului de soţia sa, Melanie Griffith. Apropiaţii lor spun că flirtau de foarte mult timp şi că vor doar... să se distreze.

Actorul american Eli Wallach, cunoscut datorită rolurilor din „Cei şapte magnifici” şi „Bunul, răul şi urâtul”, a murit săptămâna aceasta, la 98 de ani. A debutat în anul 1965. Ultimul rol din cariera sa l-a avut în 2010, în filmul „Wall Street: Money Never Sleeps”. El a primit un Oscar pentru întreaga carieră în anul 2011. 

Sylveste Stallone îl va juca pentru a cincea oară pe Rambo, într-o nouă producţie. Aceasta va fi scrisă tot de Stallone, iar cunoscutul personaj se va lupta de această dată cu un cartel al drogurilor, din Mexic. Seria „Rambo” a avut până acum încasări de aproape 300 de milioane de dolari.

Astăzi se încheie cea de-a doua ediţie a Festivalului de Film Victoria, desfăşurată în oraşul cu acelaşi nume. Evenimentul, care a durat patru zile, îşi propune să salveze viaţa culturală din localitatea braşoveană. Gazda festivalului a fost actorul Dan Bordeianu. Printre filmele proiectate la eveniment se numără „Closer to the Moon”, „Câinele japonez” şi „Bucureşti, unde eşti?”.