Sari la conținut

News flash (1) - 9 martie 2014

9 martie 2014. Cu o zi înainte de Oscaruri au fost decernate cel mai... puţin dorite premii de la Hollywood: Zmeura de Aur sau Razzie Awards! „Movie 43” a fost... marele câştigător, cu trofee primite pentru cel mai prost film, cel mai prost regizor şi cel mai prost scenariu. Jaden Smith şi tatăl său au fost premiaţi pentru cel mai prost actor principal, respectiv cel mai prost actor secundar pentru prestaţiile lor din „After Earth”. 

Scarlett Johansson este însărcinată cu primul ei copil! Actriţa în vârstă de 29 de ani este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac. Johansson a mai fost măritată, pentru o scurtă perioadă, cu actorul Ryan Reynolds. 

Scenaristul român Lucian Ciuchiţă vrea să-i dea în judecată pe producătorii filmului „Escape Plan”, cu Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger, pentru că aceştia s-ar fi inspirat şi ar fi copiat scenariul său pentru filmul „Prizonierii apelor”. Ciuchiţă a declarat într-o conferinţă de presă că a scris scenariul în urmă cu doi ani.

Filmul lui Lars von Trier „Nymphomaniac” a fost interzis în cinematografele din Turcia. Decizia a fost luată de comisia de evaluare a Ministerului Culturii. Mai mulţi artişti şi cineaşti turci au condamnat această decizie. Şi comisia de rating din România a interzis partea a doua a peliculei, dar a revenit ulterior asupra hotărârii.

Nicole Kidman o interpretează pe Grace Kelly în filmul „Grace of Monaco”. Producţia acoperă perioada din viaţa lui Kelly în care actriţa devenise prinţesă în Monaco, trecea printr-o criză de identitate şi avea probleme în căsnicie.