Sari la conținut

News flash - 12 aprilie 2015

12 aprilie 2015. Actorul Franco Nero este invitatul special al Bucharest International Film Festival, care se va desfăşura în perioada 20-26 aprilie, la Cinema Studio, Cinema Elvira Popescu şi Club Control. Nero joacă în "Nymph", regizat de Milan Todorovic (se citeşte Todorovici). Nero a devenit faimos la vârsta de 25 de ani în urma rolului titular din "Django", regizat de Sergio Corbucci.

Deşi a fost un eşec la box-office, producţia "Need for Speed" va avea parte de o continuare. Norocul producţiei se datorează succesului seriei "Fast and Furious". "Need for Speed 2" va fi produs de trei case de producţie din CHina şi de una din Statele Unite. Nu se ştie încă cine va face parte din distribuţia noii pelicule şi nici cine o va regiza.

Actorul Daniel Radcliffe din "Harry Potter" îl va interpreta pe Sam Houser, creatorul celebrei serii de jocuri video "Grand Theft Auto". Povestea filmului, care momentan poartă numele jocului, se concentrează pe o serie de conflicte dintre Houser şi activistul creştin Jack Thompson. 

Actorul Robert De Niro îl va interpreta pe fondatorul companiei Ferrari, Enzo, într-un nou film biografic. Ferrari a murit în anul 1988, la vârsta de 90 de ani. Clint Eastwood s-a declarat interesat să regizeze acest proiect, dacă scenariul îi este pe plac.