Sari la conținut

News flash - 14 iunie 2015

14 iunie 2015. Producţia Disney "Tomorrowland", cu George Clooney în rolul principal, a adus pierderi de aproximativ 120 de milioane de dolari studiourilor. Filmul, regizat de Brad Bird, a fost realizat cu un buget de 190 de milioane de dolari şi a încasat doar 170 până acum. Filmele cu buget mare de la Hollywood trebuie să încaseze măcar o sumă dublă faţă de buget pentru a fi profitabile, din cauza cheltuielilor de marketing. 

Regizorul rus Nikita Mihalkov a anunţat că va realiza un film împreună cu actorul american specialist în arte marţiale Steven Seagal. Mihalkov a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin cu "Ars de soare" în 1995. Regizorul a mai dat puţine detalii despre producţie: aceasta va fi o experienţă şi utilă, şi extravagantă.

Actorul Christopher Lee, cunoscut pentru rolurile din "Star Wars", "Lord of the Rings" şi filmele vechi cu "Dracula", a încetat din viaţă la vârsta de 93 de ani. Acesta fusese spitalizat din cauza unor probleme respiratorii şi a unei insuficienţe cardiace. Actorul a avut o carieră de peste opt decenii în cinematografie şi s-a menţinut pururea tânăr. Recent, el a lansat un album muzical heavy metal. A luptat în Al Doilea Război Mondial şi era căsătorit cu soţia sa de peste 64 de ani. 

Actorul american Leonardo DiCaprio a dat în judecată ziarul francez de scandal "Oops". Motivul? Acesta a publicat o ştire în care se susţinea că artistul nominalizat la Oscar ar aştepta un copil împreună cu cântăreaţa R&B Rihanna. DiCaprio a cerut despăgubiri în valoare de 18.000 de euro.

Pe aceeași temă